PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 15:53 @Boczelli no tego banana z biotabs @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano Czwartek o 15:54 @PogromcaBaobabow to daj 1.5ml na litr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano Czwartek o 16:08 @PogromcaBaobabow ile ten auto ma na zdjeciu ktory stoi na stole .W tle zdjęcia okno . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 16:12 @ZM-69 jutro miały mieć 80 dzień 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano Czwartek o 16:15 @PogromcaBaobabow Wszystkie auto walisz w łeb dziś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 16:16 @ZM-69 już się susza 😀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano Czwartek o 16:17 Nie gadaj 🤭😅 ? Jestem ciekaw wyniku końcowego jak.juz masz je po trymie to masz jakiś zarys ile będzie +/- na sucho ? @PogromcaBaobabow Następny projekt ? Pelnosezony ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,386 Napisano Czwartek o 16:24 @ZM-69 policji nie było? 🙈 Może list wyślą albo odpuszczą? Ups, pomyliłam tematy. Przepraszam @PogromcaBaobabow 👍🏻 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 16:42 @ZM-69 jeszcze trochę auto zostało myślę że może być 150-200 patrząc na poprzednie @Lady Green ty się nie śmiej mnie też odwiedza bo sąsiadkę głowa bolała po poprzednim suszeniu 😂😂😂 @Boczelli O to chodziło ? Zaśliniłem okienko od strony pokoju żeby światło nie wpadało i zrobię zmianę z 6:00-00:00 na 12:00-00:00 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano Czwartek o 19:09 (edytowane) Ale będzie zadymka 😂 jak to pięknie wygląda @Boczelli 14 grudnia przesadzał była kazałeś wstawić 1 tabsa więc dziś jest 12 dzień od tamtego okresu za dwa dni wsadzać jescze jedną czy już wystarczy tylko pk ? Edytowane Czwartek o 19:12 przez PogromcaBaobabow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano Czwartek o 20:10 @PogromcaBaobabow ja bym tabsa juz nie dawal. Jedynie pk w malych dawkach na poczatek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 18 godzin temu Poprawione przed 18 jeszcze poprawię zęby już dziś boxa po tym nie otwierać ten magnez i pk opryskiem tylko czy podawać w ziemi następnym razem ? @Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach