Skocz do zawartości
Gość

Sześć Automatów

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

@Boczelli mi tam pachnie 😂 gorzej z sąsiadami 😂

Jak suszyłem to przyszła jedna żebym nie suszył w piwnicy bo ją głowa boli 😂😂😂😂

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@ZM-69 ciężko stwierdzić chociaż ta jedna może dać + - 50G suchego bo podobna jest objętościowo do poprzednich co miałem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczellisiemka powiesz mi ja te dwie z lewej mogę trochę poprzecinać jescze czy już lepiej do harvestu zostawić ? 

I wy też macie te końcówki minimalnie poprzypalane ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Adi_ejol kiedy + - ścinkę  robisz ? Bo za chwilę będzie 80 dni trichomow bursztynowych na liściach trochę widać ale topy mętne i nie wiem czym się sugerować 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Adi_ejol no topy tylko zawsze mam problem żeby to zweryfikować kiedy jest ok bo ciężko z lupą podejść pod sam topek 

@Adi_ejol @Adi_ejol a mogę jeszcze trochę je przyciąć czy już lepiej ich nie stresować ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli ten sezon jeszcze urośnie w górę ? Bo on jeszcze trochę potrzebuje i nie wiem jak później go ogarnę żeby nie przestrzelił namiotu 

image.jpg

image.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli w sensie 3 kwitną a ten sezon jeszcze światła nie zmieniałem chyba że mogę z 18 na 12 przełączyć to chętnie bym to zrobił żeby nie było jaj że ta jedna się nie zmieści 

Co to ob ? 

@Boczelli chyba jak auto wyjedzie to wjedzie siatka bo będzie padaka w tym namiocie jak tak na nią patrzę 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi