Adi_ejol 604 Napisano 19 Grudnia @Boczelli ile miałeś wlotów pasywnych uchylonych w 80x80 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,618 Napisano 19 Grudnia @PogromcaBaobabow ma filtrze masz taki czarny pokrowiec materiałowy z logo mars hydro- ta szmata to filtr wstepny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 326 Napisano 19 Grudnia @Boczelli mówisz o węglowym ? Ja go nie mam założonego nawet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,618 Napisano 19 Grudnia @Adi_ejol w 70x70 chyba 2 uchylone w 120x120 tez 2 lekko uchylone w normalnych warunkach jest to wystarczające bez problemu @PogromcaBaobabow taj węglowym. No nie masz rzeczywiscie 😅 nie smierdzi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 326 Napisano 19 Grudnia (edytowane) @Boczelli mi tam pachnie 😂 gorzej z sąsiadami 😂 Jak suszyłem to przyszła jedna żebym nie suszył w piwnicy bo ją głowa boli 😂😂😂😂 Edytowane 19 Grudnia przez PogromcaBaobabow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 326 Napisano Niedziela o 20:36 Wesołych Świąt Mordki ❤️🔥😄 2 2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano Niedziela o 20:51 @PogromcaBaobabow który dzień życia mają twoje Aytomaty ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 326 Napisano Niedziela o 20:53 @ZM-69 yyy 75 dzień Właśnie się zastanawiam kiedy ścinkę robić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano Niedziela o 21:05 @PogromcaBaobabow już ścinkę ? Nie za wcześnie ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 326 Napisano Niedziela o 22:17 @ZM-69 no ja tak zwykle 80+ już wycinałem jak było trochę bursztynowych trichomow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano Niedziela o 22:33 @PogromcaBaobabow jak stawiasz jaki bedzie zbior na sucho ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 326 Napisano Niedziela o 22:34 @ZM-69 ciężko stwierdzić chociaż ta jedna może dać + - 50G suchego bo podobna jest objętościowo do poprzednich co miałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 326 Napisano Poniedziałek o 14:30 @Boczellisiemka powiesz mi ja te dwie z lewej mogę trochę poprzecinać jescze czy już lepiej do harvestu zostawić ? I wy też macie te końcówki minimalnie poprzypalane ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 604 Napisano Poniedziałek o 17:17 @PogromcaBaobabow no ja mam od azotu przypalone 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 326 Napisano Wtorek o 13:28 @Adi_ejol kiedy + - ścinkę robisz ? Bo za chwilę będzie 80 dni trichomow bursztynowych na liściach trochę widać ale topy mętne i nie wiem czym się sugerować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 604 Napisano Wtorek o 13:53 @PogromcaBaobabow a topy będziesz palił czy liście? Zrobię ścinkę jak będą dojrzałe, nie wiem kiedy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 326 Napisano Wtorek o 13:54 @Adi_ejol no topy tylko zawsze mam problem żeby to zweryfikować kiedy jest ok bo ciężko z lupą podejść pod sam topek @Adi_ejol @Adi_ejol a mogę jeszcze trochę je przyciąć czy już lepiej ich nie stresować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 326 Napisano wczoraj o 18:20 @Boczelli ten sezon jeszcze urośnie w górę ? Bo on jeszcze trochę potrzebuje i nie wiem jak później go ogarnę żeby nie przestrzelił namiotu 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,618 Napisano wczoraj o 20:56 @PogromcaBaobabow pewnie urosnie. Ob tam zaczal kwitnac? Bo slabo widac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 326 Napisano wczoraj o 20:59 @Boczelli w sensie 3 kwitną a ten sezon jeszcze światła nie zmieniałem chyba że mogę z 18 na 12 przełączyć to chętnie bym to zrobił żeby nie było jaj że ta jedna się nie zmieści Co to ob ? @Boczelli chyba jak auto wyjedzie to wjedzie siatka bo będzie padaka w tym namiocie jak tak na nią patrzę 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach