PogromcaBaobabow 329 Napisano 14 Grudnia tylko ta ziemia miała tydzień była rozrobiona i miała mieszankę bactrexu i tego innego ale to chyba już wymarło co ? Żebym nie przesadził 😂 @Boczelli a tym od lewej mogę dawać pk ? Tylko ta przypalona zostawić na razie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano 14 Grudnia @PogromcaBaobabow tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 14 Grudnia @Boczelli dobra przygotuję wszystko i wstawię fotki ❤️🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 14 Grudnia @Boczelli przesadziłem ? 😂😂😂 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano 14 Grudnia @PogromcaBaobabow mysle ze jest git. Jeszcze kilka tygodni wega przed nią więc powinna ladnie odbić 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 14 Grudnia @Boczelli tabletkę wciskać podlać mieszanka ? Litr dwa ? Jak dam dwa to dać x2 ? @Boczelli i 20ml i 1 g ? Organitrex i bactrex ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano 14 Grudnia (edytowane) @PogromcaBaobabow no 2 litry to spokojnie, wtedy chyba 10ml orgatrexu i 2g bactrexu, tabletke tez daj. W tej szmacianej doniczce musisz mieć na uwadze że czesciej trzeba podlewac Edytowane 14 Grudnia przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 14 Grudnia @Boczelli tak wiem poprzednia w nich była dzięki za pomoc czyli daje połowę mniej niż w tabeli jest napisane ? Mówisz na 2 L ? Czy na Litr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 14 Grudnia @Boczelli to dam 3L i 15 ml +3 g będzie dobrze ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano 14 Grudnia @PogromcaBaobabow tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano 14 Grudnia @PogromcaBaobabow Dawaj jakieś forty 😃 tych automatów 🌲🌲🌲🌲🌲 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 14 Grudnia @ZM-69 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 14 Grudnia 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 15 Grudnia @Boczelli jak się takie łódki robią to lampa za nisko i przypalenia to są czy niedobór PK ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano 15 Grudnia @PogromcaBaobabow moze bymoże lampa za nisko albo za cieplo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 15 Grudnia @Boczelli ciepło raczej nie teraz max 25 trzymam staram się obniżać @Boczelli teraz dałem lampę na 35/40cm to ona była gdzieś pewnie na 20 niecałych 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 15 Grudnia @Boczelli może ta jedna ta z plamami to przez to że lampa była nisko bo od niej była dość blisko przez to że czekałem aż reszta dorośnie do jej wysokości i myślę czy tego pk nie dać wszystkim po 2 ml czy 1 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,619 Napisano 15 Grudnia (edytowane) @PogromcaBaobabow ciezko powiedziec, bo ona wyglada jakby miala niedobory i popalenia od nadmiaru jednocześnie 😂 Sam wiesz najlepiej co jej dawales, jak do tej pory nie bylo za duzo PK to im daj. Ja dodam od siebie że na ostatniej uprawie moje roslinki dostaly łącznie 4 razy papu z pk. 1 raz oprysk na indukcji, potem 2 razy herbatke i na koniec raz bio pk z melasa, resztę czasu sama woda i nie było po nich widac ani niedoborów ani nadmiarów, byly zdrowe do końca. Edytowane 15 Grudnia przez Boczelli 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 16 Grudnia @Boczelli niewiem co tym liściom w tej jednej Dolega nie mam pomysłów ale puchną coś tam te dwie obok jakieś mniejsze cholera wie Jak ten sezon będzie bez ubytków to więcej auto nie robię bo dostaje każda tyle samo a każda inaczej wygląda … @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 604 Napisano 16 Grudnia 19 minutes ago, PogromcaBaobabow said: bo dostaje każda tyle samo a każda inaczej wygląda … To chyba o czymś świadczy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach