Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

tylko ta ziemia miała tydzień była rozrobiona i miała mieszankę bactrexu i tego innego ale to chyba już wymarło co ? Żebym nie przesadził 😂

@Boczelli a tym od lewej mogę dawać pk ? Tylko ta przypalona zostawić na razie ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli może ta jedna ta z plamami to przez to że lampa była nisko bo od niej była dość blisko przez to że czekałem aż reszta dorośnie do jej wysokości i myślę czy tego pk nie dać wszystkim po 2 ml czy 1 ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@PogromcaBaobabow ciezko powiedziec, bo ona wyglada jakby miala niedobory i popalenia od nadmiaru jednocześnie 😂 Sam  wiesz  najlepiej co jej dawales, jak do tej pory nie bylo za duzo PK to im daj.

Ja dodam od siebie że na ostatniej uprawie moje roslinki dostaly łącznie 4 razy papu z pk. 1 raz oprysk na indukcji, potem 2 razy herbatke i na koniec raz bio pk z melasa, resztę czasu sama woda i nie było po nich widac ani niedoborów ani nadmiarów, byly zdrowe do końca. 

Edytowane przez Boczelli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

@Boczelli niewiem co tym liściom w tej jednej Dolega nie mam pomysłów ale puchną coś tam te dwie obok jakieś mniejsze cholera wie 

Jak ten sezon będzie bez ubytków to więcej auto nie robię bo dostaje każda tyle samo a każda inaczej wygląda …

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minutes ago, PogromcaBaobabow said:

bo dostaje każda tyle samo a każda inaczej wygląda …

To chyba o czymś świadczy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi