PogromcaBaobabow 255 Napisano Niedziela o 13:02 @Boczelli no żeby nie wywaliło jeszcze przed harvestem ogólnie te klapnięte liście to trochę je chyba przesuszyło podlewałem i się dźwignely ładnie co prawda w środku było jeszcze wilgotno ale może za mało teraz walę im po 2L żeby nie było takich sytuacji wsystko na miejscu i czekamy co dalej 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano Poniedziałek o 12:09 Tak swoją drogą przesuszyłem je ostatnio bo dałem osuszacz w ich stronę bo się jeblem i w dzień się Sahara robiła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Poniedziałek o 18:05 @PogromcaBaobabow Co ile dni podlewasz tak +/- ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano wczoraj o 10:38 @ZM-69 2-3 @Boczelli powiedz mi proszę bo ostatnio po PK te 3 liście miały jakiś defekt i niewiem czy lać teraz pk od tamtej pory było po i dwa posłania czystą a znów będę chciał podlewać niebawem @Boczelli i ta jedna co myśleliśmy że będzie karłowata nawet preflowerow nie ma może oni mi dali jakiś sezon przypadkiem ? Bo już mają dwa miesiące na dniach 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano wczoraj o 11:06 @PogromcaBaobabow jak dwa razy była czysta to teraz możesz dać im pk. Jak ona ma 2 miesiące i jeszcze nie kwitnie to sezonowka bedzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano wczoraj o 11:09 @Boczelli jprdl to co ja mam teraz z tym zrobić ? A może być tak że te słabsze stare liście tak odbierają odżywki ? @Boczelli i jeżeli to sezonowa to się nie dziwię bo wygląda naprawdę ładnie Podpisana jest auto Wedding cake 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,172 Napisano wczoraj o 11:18 3 miesiące wega to będzie ładna z niej maciorka 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano wczoraj o 11:29 @PogromcaBaobabow @PogromcaBaobabow jak automaty dojdą to przełączysz ja na 12/12 i zacznie kwitnac 🙂 w międzyczasie mozesz jej wieksza donice dac 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano wczoraj o 11:58 @WBB @Boczelli tylko ona niby ma 10 tyg mieć do zbioru ona ma dokładnie 14.12 dwa miesiące i niewiem może to auto i zaraz zacznie kwitnąć poczekam chwilę i zobaczymy jak coś to tak jak mówisz 12/12 większa donica i jazda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,172 Napisano wczoraj o 12:01 @PogromcaBaobabow to do zbioru to trzeba liczyć od momentu flo bo sam widzisz, że weg może być 2 tygodnie albo i 3 miesiące. To już tam nie zakwitnie.... wygląda jak ładny, zdrowy sezon 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano wczoraj o 12:11 @WBB to wycinać jej jescze liście ? Przycinać coś ? Problem jest taki że ziemi nie mam w sensie mam ale jakaś inna 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,172 Napisano wczoraj o 12:17 @PogromcaBaobabow coś tam wyciąć możesz dla lepszego przewiewu.... ale przed flo i tak będziesz też przycinał. Teraz co wytniesz to i tak za chwilę odrośnie. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano wczoraj o 13:25 @PogromcaBaobabow jak ta jedna nie kwitnie to jej pk nie dawaj przypadkiem 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano wczoraj o 14:37 @Boczelli ta wiem spokojnie ale dzięki za uprzedzenie 😜🫡 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano wczoraj o 18:44 @Boczelli niedobór czy świeże liście ? I pytanie ta jedna jeżeli to sezon to tabletkę dołożyć i dać tą mieszankę ? Wygląda mi to na magnez ale wolę się upewnić 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano wczoraj o 19:03 (edytowane) @PogromcaBaobabow predzej jakies popalenie, niedobory czesciej wychodza od dolu. Jak bedziesz przesadzał tego sezonu to mozesz dac tabletke i mieszanke Edytowane 23 godziny temu przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 23 godziny temu @Boczelli no lampa jest dość blisko bo resztę chce żeby dorosła do tej to co podnieść lampę czy nic nie będzie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach