Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra mamy tak 3x 15 dni te z tyłu z przodu 13.10 14.10 15.10 myślę że tabletkę dam na równe 3 tyg bo ładnie rosną zrobiłem topping i przygotowywuje je do lst niektóre mi jakoś dziwnie wyglądają przyciąłem też dolne liście bo widziałem że tak robią więc mówię czemu nie spróbować ale wychodzi coś z ich miejsca ta co wstawiam pojedyncza coś ma z liścikami nie wiem co jej jest 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Teraz nie będę im już dawał wody te 3-4 dni bo na 2/3 tydzień zrobię tą tabletkę i ten litr wody z odżywkami 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PogromcaBaobabow jak już ich nie ma to nie ma co płakać... ale też bym je zostawił jeszcze 😉

Patrząc na takiego planta jak jest zbudowany można dojść do wniosku, że pod każdym pędem z kwiatem ma liścia wiatrakowego... taki jakby prywatny generator do każdego kwiata 😉

Ps. Pierdole bo właśnie liści zajaralem 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak szczerze to jedna teraz właśnie podobna była to ją wywaliłem bo i tak jedną wywalić musiałem.

A tym gdzie tylko te dwa pierwsze duże liście jednopalczaste w plamach to idą normalnie dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli znaczy mi nie zależy żeby było 150g na krzaku ja tylko chce taki sposób wykorzystać stresu żeby podobnie wyglądały a ten gość robi na tych nasionach co ja poprzednio miałem i chyba podał wagę mokrego bo ja też miałem z 60g z krzaka 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PogromcaBaobabow jak dla  mnie zeby tak prowadzic automaty z dobrym wynikiem to juz trzeba miec skilla na wysokim poziomie🙂 przy auto i takich kombinacjach trzeba miec juz wszystko dopiete na ostatni guzik. Trzeba bylo wybrac do tego sezony a mial bys gwarantowany taki efekt jak na filmie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi