PogromcaBaobabow 221 Napisano 23 Października Dobra mamy tak 3x 15 dni te z tyłu z przodu 13.10 14.10 15.10 myślę że tabletkę dam na równe 3 tyg bo ładnie rosną zrobiłem topping i przygotowywuje je do lst niektóre mi jakoś dziwnie wyglądają przyciąłem też dolne liście bo widziałem że tak robią więc mówię czemu nie spróbować ale wychodzi coś z ich miejsca ta co wstawiam pojedyncza coś ma z liścikami nie wiem co jej jest Teraz nie będę im już dawał wody te 3-4 dni bo na 2/3 tydzień zrobię tą tabletkę i ten litr wody z odżywkami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 23 Października @PogromcaBaobabow wszystko fajnie ale po co ucinales te dolne liscie? Przydaly by jej sie jeszcze😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 23 Października @moonka Widziałem na filmie że gość skasował je razem z szczytem 😂 czyli ok jest nie martwić się na zapas ? 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października @PogromcaBaobabow jak już ich nie ma to nie ma co płakać... ale też bym je zostawił jeszcze 😉 Patrząc na takiego planta jak jest zbudowany można dojść do wniosku, że pod każdym pędem z kwiatem ma liścia wiatrakowego... taki jakby prywatny generator do każdego kwiata 😉 Ps. Pierdole bo właśnie liści zajaralem 🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 23 Października @PogromcaBaobabow tak jak napisal @WBBteraz juz po zawodach bo ich nie ma. Moim zdaniem lepiej je zostawic i upierdzielic troche pozniej gdy juz odrosty beda mialy spore liscie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 23 Października @moonka @WBB to jak ma tylko dwa liście to taka generacja poleci że jak zacznie kwiatostan budować to rozjebie boxa 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października Poradzi sobie 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 24 Października @WBB @WBB tej jednej coś jest ewidentnie przebarwiona jest liście jakby były mokre klapnięte nie wiem o co jej chodzi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 24 Października @PogromcaBaobabow jak za mokro nie ma to ja nie wiem co jej dolegać może. U mnie tak samo te liście z plamami ale ja to olewam żeby się nie wkurwiać.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 24 Października @WBB nie no mokro być nie może bo psikam tylko jak narazie hmmm dziwne ale nie padają ci jak są w takim stanie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 24 Października Tak szczerze to jedna teraz właśnie podobna była to ją wywaliłem bo i tak jedną wywalić musiałem. A tym gdzie tylko te dwa pierwsze duże liście jednopalczaste w plamach to idą normalnie dalej. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 24 Października @WBB ile tych tabletek się daje ? Jedna wystarczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 24 Października @PogromcaBaobabow nie umiem pomóc bo nie jestem zwolennikiem tych BioTabsów.... nigdy nie używałem 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 26 Października Niestety jedna tracimy puls ledwo wyczuwalny 🥹 reszta jakoś idzie Ja chce zrobić coś na tej zasadzie ale nie wiem czy starczy miejsca https://youtu.be/1FfoZpV2VPY?si=3YpO_cXLFZNwooyd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 26 Października (edytowane) @PogromcaBaobabow zobacz jakie gosciu ma donice na tym filmie, on ma ze 40l a Ty 9. Wątpię ze cos takiego osiągniesz u siebie chyba ze robiłbyś to na sezonowkach Edytowane 26 Października przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 26 Października @Boczelli myślę jak je stresować właśnie żeby były jak najniższe 🥺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 26 Października @PogromcaBaobabow chodzi mi bardziej o to ze nie urosna na tyle ile zakładasz i zaczna kwitnac, ale kombinuj próbuj to Twój ogrodek moze sie uda. Pozdro 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 26 Października @Boczelli znaczy mi nie zależy żeby było 150g na krzaku ja tylko chce taki sposób wykorzystać stresu żeby podobnie wyglądały a ten gość robi na tych nasionach co ja poprzednio miałem i chyba podał wagę mokrego bo ja też miałem z 60g z krzaka 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 26 Października @PogromcaBaobabow jak dla mnie zeby tak prowadzic automaty z dobrym wynikiem to juz trzeba miec skilla na wysokim poziomie🙂 przy auto i takich kombinacjach trzeba miec juz wszystko dopiete na ostatni guzik. Trzeba bylo wybrac do tego sezony a mial bys gwarantowany taki efekt jak na filmie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 221 Napisano 26 Października @moonka teraz to już po zawodach 😅 możemy tylko liczyć na to że wsystko się uda 😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach