Puuncki 0 Napisano 1 Października Witam. Od jakiegoś czasu liście stają się coraz bardziej żółte, zaczyna mnie to niepokoić. Temp. idealna, PH dobre, wilogtność ok. Nawożę biobizz bloom, max, grow i calmag. Proszę o diagnozę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 511 Napisano 1 Października @Puuncki niech ktoś bardziej zaznajomiony z tematem potwierdzi bądź zdementuje ale ja bym strzelał, że niedobory azotu. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 1 Października @Adi_ejol tyle siedzisz na forum i nie wiesz że to naturalne wyjadanie się składników odżywczych podczas zaawansowanej fazy kwitnienia? 😄 @Puuncki nic jej nie jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 511 Napisano 1 Października @Kibic chłopie ja 3 planty wysadziłem i to wszystko się wyjadło zanim zdążyło dojść do zaawansowanej fazy kwitnienia xD więc musisz zmniejszyć oczekiwania Zresztą pomijając wyjadanie się składników to chyba tak właśnie wygląda niedobór azotu nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Puuncki 0 Napisano 1 Października Po cichu również obstawiałem niedobór azotu. Jednak wolałem zaciągnąć zdania siedzących w temacie dłużej. Szczerze nie spodziewałem się, że tak szybko wyjada składniki. Dzięki za pomoc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 625 Napisano 1 Października @Adi_ejol niedobór azotu zaczyna się od dołu rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach