Puuncki 0 Posted October 1 Witam. Od jakiegoś czasu liście stają się coraz bardziej żółte, zaczyna mnie to niepokoić. Temp. idealna, PH dobre, wilogtność ok. Nawożę biobizz bloom, max, grow i calmag. Proszę o diagnozę. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi_ejol 326 Posted October 1 @Puuncki niech ktoś bardziej zaznajomiony z tematem potwierdzi bądź zdementuje ale ja bym strzelał, że niedobory azotu. 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kibic 228 Posted October 1 @Adi_ejol tyle siedzisz na forum i nie wiesz że to naturalne wyjadanie się składników odżywczych podczas zaawansowanej fazy kwitnienia? 😄 @Puuncki nic jej nie jest Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi_ejol 326 Posted October 1 @Kibic chłopie ja 3 planty wysadziłem i to wszystko się wyjadło zanim zdążyło dojść do zaawansowanej fazy kwitnienia xD więc musisz zmniejszyć oczekiwania Zresztą pomijając wyjadanie się składników to chyba tak właśnie wygląda niedobór azotu nie? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Puuncki 0 Posted October 1 Po cichu również obstawiałem niedobór azotu. Jednak wolałem zaciągnąć zdania siedzących w temacie dłużej. Szczerze nie spodziewałem się, że tak szybko wyjada składniki. Dzięki za pomoc. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
szamayo 546 Posted October 1 @Adi_ejol niedobór azotu zaczyna się od dołu rośliny Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites