ZM-69 192 Napisano 29 Listopada 2024 @Kumpel Jeśli mozna wiedzieć jaka aktualnie ma wysokosc twoja Pineapple @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 76 Napisano 2 Grudnia 2024 75cm , z tego co wiem to one tak rosną do metra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 76 Napisano 18 Grudnia 2024 Pienapple ścięty i wysuszony, zostały testy. Sampel z bonga jak najbardziej zrobił robotę. Suchego wyszło około 50g. Karły zostawię jeszcze tydzień lub dłużej. I dam Update ile z tego wyjdzie bo to najbardziej ciekawi 😅 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 76 Napisano 6 Stycznia Witam serdecznie w nowym roku, mam nadzieję że super spędziliście czas świąteczny i noworoczny 👌💚 Ja już po ścince i suszeniu obydwóch karłów wyszło po około 40g. Kurier był już z nawozami i nową ziemią, niebawem coś nowego. 💚 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano 8 Stycznia @Kumpel wyszło Ci po 40 g z jednego krzaka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 76 Napisano 12 Stycznia @ZM-69 z karłów tyle mniej więcej wyszło, nie jest źle tak mi się wydaje, Pienapple dał więc ale też rósł normalnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach