Kumpel 55 Napisano 29 Września Witam forum, pora na kolejna przygodę 😄 Same automaty, nawozy od biotabs i lampa led od mars hydro ts1000 😄 Dziewczyny maja już 3 dni 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,229 Napisano 29 Września @Kumpel i co tak na parapecie beda stac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 29 Września @Boczelli @Boczelli chciałbym żeby to tak się odbyło 😂 stoją w boxie 60x60x120 z poprzedniej uprawy. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 6 Października Po 10 dniach mały Update . Idzie to bardzo powoli i zakładam że jest to wina temperatury która spadła z dnia na dzień, i w pierwsze dni dostały mocno po dupie. Zainwestowałem w matę grzewczą i od 2 dni temp jest w miarę znośna, zobaczymy co z tego będzie. Ktoś ma jakiś pomysł jak można jeszcze w inny sposób podbić temperature w boxie? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 323 Napisano 6 Października (edytowane) Ja używam płyty grzewczej, a masz miejsce na kaloryfer olejowy? Z drugiej strony widzę że boks stoi w domu więc nie zamarzną, ciężko w boksie nagrzać, najlepiej nagrzać pomieszczenie w którym stoi boks Edytowane 6 Października przez JarzynaSWDN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 6 Października @JarzynaSWDN chyba trzeba będzie zacząć grzać kaloryferem tradycyjnym w całym pokoju jak temperatury jeszcze spadną, do tego czasu tą matą grzewczą będę sobie radził, ciekawe jak długo będzie działać włączona cały czas 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 323 Napisano 6 Października Dobrze będzie jak sie nie podpali 😂, to Ile ty masz stopni w domu że w pokoju namiot i dogrzewać musisz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 6 Października (edytowane) Niby ta mata została stworzona do tego także zobaczymy jak z żywotnością, tam gdzie box stoi jest może z 18 stopni i to trochę za mało 😀 dam Update za tydzien i zobaczymy co z tego będzie Edytowane 6 Października przez Kumpel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 9 Października Spierdolił się wentylator mieszający, kolejny będzie za 2-3 dni , jakieś rady co zrobić w takim przypadku? 😐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,097 Napisano 9 Października @Kumpel ja bym nie robił nic tylko czekał na nowy 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,308 Napisano 9 Października @Kumpel tam jeszcze nie ma co mieszac wiec bez niego tez nic sie nie stanie przez kilka dni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 9 Października @moonka @WBB pokrzepiające słowa panowie, tak też zrobię ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 323 Napisano 10 Października 18 hours ago, Kumpel said: Spierdolił się wentylator mieszający, kolejny będzie za 2-3 dni , jakieś rady co zrobić w takim przypadku? 😐 Ja bym siedział w namiocie i machał swetrem 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 10 Października @JarzynaSWDN sił już brakuje , a śmigło tylko jedno 😂😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 13 Października (edytowane) Przeskok do dużych doniczek, biotabs podany lampa 40cm od szczytów i 40 % mocy 😄 kolejny Update zrobie jak podrosną i zrobię lst ✌️ Edytowane 13 Października przez Kumpel 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 602 Napisano 13 Października @Kumpel ile wysokości maja te donice? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 13 Października @szamayo jakieś 20 cm to 9/11 litrów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 38 Napisano 13 Października (edytowane) Trzeba było głębiej wsadzić łodygę w ziemię,prawie do liści.Obniż trochę lampę bo już są wyciągnięte,lepiej podwyżyć jak będą się zbijać w salatę bo do LST potrzeba jeszcze trochę pięter,przy lst,jak je położysz to będzie poza doniczką i do czego ją przymocujesz? A jak zrobić lst zajrzyj do poradnika od @moonka ,jest opisane wzorowo. Edytowane 13 Października przez Kamehameha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,308 Napisano 13 Października @Kumpel bardziej 6-7 litrow. Mam bardzi podobne po truskawkach z marketu i maja wlasnie 6 litrow i 20cm wysokosci @Kamehameha ja tak sie nie znam, mnie tam nie bylo😅🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 13 Października (edytowane) @moonka ostatnio też w tych robiłem i wyszło spoko, i wydaje mi się że większe są, około 9 litrów, 35 średnica 😄 muszę sobie z tymi poradzić bo tylko takie pod ręką były 😂 @Kamehameha jak będą kłopoty z lst to po prostu tego nie zrobię, wydają się wyciągnięte tylko, lekko ziemią podsypie i będzie cacy 👌lampe ustawiłem tak samo jak miałem ostatnio 😅 Edytowane 13 Października przez Kumpel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach