Skocz do zawartości
Adi_ejol

Strawberry Gorilla Auto, Ztrawberriez Auto, Purple Lemonade Auto, Mars Hydro ts1000, 60x60cm, organic

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano, podejście nr2 tym razem automaty dla doświadczenia. 

Nasiona jak w tytule, wszystko od fast buds.

Namiot royal room 60x60cm - 0,36m^2 

Lampa Mars hydro ts1000 150w 

Doniczki 14L a w nich Plagron light mix 

Nawozy od biotabsa 

W namiocie małe poprawki, w poniedziałek dostawa nasion więc wtedy zaczynam kiełkowanie, pozdro 

IMG_1888.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@JarzynaSWDN jeszcze na osuszaczu będzie leżało plastikowe pudełko z mokrym ręcznikiem służące jako nawilżacz xD 

A jak rośliny podrosną to możliwe, że mniejszy wiatrak pójdzie nad lampę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@JarzynaSWDN ostatnim razem używałem zwykłego ręcznika który składałem na pół i wrzucałem do pudełka, moczony dwa razy dziennie utrzymywał wilgotność 70+ i wszystko nie było mokre haha 

@TaTTiTo tym razem tak, ale chętnie jeszcze zrobię sezony i jakiś ciekawy trening lst połączone z toppingiem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tako: 

Wszyscy zawodnicy, łącznie z rezerwą, zgłosili gotowość do gry, a mi szkoda wyrzucać nasionko, zwłaszcza kiedy dzieci w Afryce głodują, więc może je wsadzę do jakiegoś kubka po jogurcie 0,5L i będzie karzełek rósł. 

IMG_1988.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Wszystkie pestki w ziemi, dodatkowo pod relację podpinam solo cup challenge na gratisowej pestce gorilla cookies. 

IMG_1992.jpeg

Edytowane przez Adi_ejol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi