DwK 111 Napisano 15 godzin temu Sorry znów mnie trochę nie było ale to z powodów iż muszę się przeprowadzić wiec nie miałem czasu tu robić aktualizacji ale postaram zdjęcia jakieś pstrykałem..... Tak więc po około 2 tygodni po przełączeniu dodałem roślinką drugie karmienie pierwsze jest około godziny po zapaleniu się świateł drugie osiem godzin później i roślinki tredy wyglądały tak 40ml a+b na 10L 8ml/10L calmag Ukorzeniach odstawiony Wtedy też profilaktycznie dokonałem ostatniego oprysku dr.schimmel bo zaczynały kwitnąć mam nadzieję że teraz obejdzie się bez tych wstretbych 🕷🪲🕷🪲 Tak jak już kiedyś mówiłem moja uprawa jest dość nudna puki nie zacznie się komplikować 🙈 panienki rosną i chyba już są za wysoko będę musiał je odginać bo niebardzo chce je łamać. Ostatnio po takim zabiegu nie położyłem mi się topy 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 111 Napisano 15 godzin temu Martwię sir też że mi roślinki marzną jak śpią bo temperatura spada do 16⁰C a dziś gdy przymrozki złapały było nawet 13🥶🥶 dlatego dostawiłem piękny grzejnik pod timerem mam nadzieję że pomoże A tak to wygląda w panoramicznym .... 2 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 359 Napisano 14 godzin temu Ja to bym się martwił bardziej że grzejnik coś podpali 🫣 nigdy nie mam zaufania do takich, olejaki lepsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 111 Napisano 14 godzin temu Wolę takiego olejaka niż farelke.... a nie mam za bardzo innej opcji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 359 Napisano 14 godzin temu No lipa te farelki, postaw może w takim miejscu żeby nic nad nim nie wisiało, kable itp. bo tam widzę że wiatrak obok stoi żeby rozdmuchiwać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,314 Napisano 13 godzin temu Piękne widoki, odschoolowo 👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 111 Napisano 13 godzin temu @JarzynaSWDN wlasnie walczę z tymi kablami niezawodnymi trytytkami 🙈 jakoś muszę je ułożyć bo nie bardzo mam miejsce aby gdzie indziej to ustawić kiedyś próbowałem pod roślinami ale to ususzyłem pół krzaka 🫣 a te chyba ewidentnie za długo miały wega bo rozrosły się strasznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 359 Napisano 12 godzin temu No będą wielkie, 2 tygodnie od przełączenia to jeszcze z tydzień się mogą rozciągać 😅 a prawie już pod lampami, a jeszcze topy będą rosły 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 111 Napisano 12 godzin temu Aż z ciekawości poszedlem zmierzyć.... 120-130cm mają same roślinki +40cm doniczka z podstawką to szczyty już są na 1,60-1,70 m. Łatwiej mi łazić na czworaka pod nimi niż wyprostowanym 🙈 ale zajebiste wrażenie wejść w taki las 🤩 jak jeszcze zaczną pachnieć..... A tak to wygląda od środka chociaż zdjęcie tego wrażenia nie oddaje 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 359 Napisano 41 minut temu No takie problemy to nie problem, tylko błogosławieństwo 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach