Kamil 0 Napisano 20 Września Kwitnie,przycinac,podlewac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,042 Napisano 20 Września @Kamil nic jej nie przycinaj... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil 0 Napisano 20 Września Jak z podlewaniem? Jakies nawozy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,211 Napisano 20 Września Jak udałoby się w takich warunkach poprowadzić ją do końca to na blanta może będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 51 Napisano 20 Września @WymiataczMega Bądź większym optymistą . Daj dla koleżanki zajarać może coś ok piony powinno być 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,211 Napisano 20 Września @swistbuds z parepetu o tej porze? Wątpię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 51 Napisano 20 Września @WymiataczMega A może ogarnie jakąś skromna lampkę np. taka https://www.led-grower.eu/vanguard-hydroponics-cosmos-led-board-45w/ i zbuduje jakieś prowizorycznego boxa to doleci jakoś do końca. Trzeba sobie pomagać w końcu a nie być pesymistą. Ważne że ktoś próbuje a nawet jeśli nie uda się to chociaż będzie wiedział jak rośnie , kiedy zaczyna kwitnąć lub jak idą odrosty lub formują się kwiaty... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,211 Napisano 20 Września @swistbuds spoko 👍 jeszcze niech ją w kosmos wyśle 😉. Pozdrawiam 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 51 Napisano 20 Września @WymiataczMega Tak myślałem. Też Cię pozdrawiam Kolego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,211 Napisano 20 Września @swistbuds Nie jestem pesymistą. Jestem realistą. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 51 Napisano 20 Września @WymiataczMega Ok jeśli realista to byś chociaż mu coś podpowiedział. To w końcu forum i powinniśmy sobie pomagać ♥️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,211 Napisano 20 Września @swistbuds tak w ogóle to nic mi nie narzucaj koleżko. Uczep się tramwaju. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 51 Napisano 20 Września @WymiataczMega Dobrze już nie będę bo widzę że się złościsz. Bez spiny wymiataczuMega😉 I tak na marginesie też lubię czerwone diabły i tęsknię za sir Alexem Fergusonem♥️♥️♥️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach