TaTTiTo 121 Napisano 28 Września (edytowane) Dzień 6 dziewczyny chyba sobie nie radzą z tym co jest w ziemi i je wykręca Eh 3x będzie trzymane bo będzie szkoda czasu na nie Ostatnia suczka zostanie w kubeczku, mutant z bliznami fotki z relacji projekt x WSZYSTKIE DAMY Edytowane 28 Września przez TaTTiTo 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 3 Października (edytowane) Dzień Dobry troche mnie nie będzie delegacja stad decyzja szybkiego lst i wracam za półtora tygodnia. IMG_9349.MOV Edytowane 3 Października przez TaTTiTo 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 13 Października Dzień Dobry wróciłem 😉 dzień chyba 20 albo 21 przestałem liczyć już dni nie są dla mnie ważne ^^ wystarczają obserwacje rośliny. Dziewczynki dostały dziś K i P od Aptus PH 6.3 EC 1.2 Wydaje mi się że wolno idą a może to przez LST mi się tak wydaje bo są bardzo niskie, pod moją nieobecność LST nie był poprawiany rośliny straciły tylko parę liści żeby odsłonić szczyty, spisała się moja ukochana jako tako ^^ Projekt X za tydzień kosa bo chce zrobić miejsce 😉 tu już leci sama woda INNA PERSPEKTYWA 4 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 17 Października Witam! Znowu chwila nieobecności więc wprowadziłem terror dziewczynką. Dziewczynki przed zabiegami i podlaniem Herbatka PK Pół nocy robiłem LST na 15 sztukach i to pierwsza i ostatnia poprawka LST Dostały Herbatki PK od biotabs orgatex i bakterie chyba rzucałem Dodatkowo wjechał gruby fryzjer 😄 Kosa dwóch krzaków z skrzynek 4 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 17 Października Że wam się chce w to lst bawic na tyłu sztukach 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 18 Października (edytowane) 23 godziny temu, Boczelli napisał: Że wam się chce w to lst bawic na tyłu sztukach 😅 Mało 15 sztuk miało być docelowo 25 ;c trudno po świętach będzie już raczej 25 pomysł hydro odraczam na co najmniej poł roku koszta mnie przerosły ;c a tu bonusik dla mnie 😄 może tym razem wyjdzie Tu reszta z skrzynek nie chce mi się tego trymować idzie do suszenia tak jak jest a potem na ciasto i ciastka. Edytowane 18 Października przez TaTTiTo 6 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 19 Października Skrzynki suszone suszarka do grzybów nie miałem czasu. Projekt X zakończony ^^ chujnia nie polecam sadzić 5 w 1 najsilniejsza zdominuje inne. Do tej pory największy plon z Mexican Airlines Auto dało 127g i to właśnie w skrzynce ale inne ucierpiały. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 19 Października 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 24 Października Siemanko! Co sądzicie o tym pk? Korzystam w tym grow z kilku ich produktów i działają jak trzeba wygodne jest lanie po 3/4 ml na 10l wody a nie po 50ml na litr, mam w sumie Boostery P i K ale nie w takim stężeniu jak tu oferują. Cena około 50e za litr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 24 Października Używałem na pierwszej roślinie. Kupiłem dużą flaszkę bo nie wiedziałem jakie ilości lać.Jest ok. Tylko nie używaj z nawozami organicznymi bo to bez sensu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 25 Października Aktualizacja 25.10 - Dzień 33 RH 50-55% Dzisiaj bez jedzonka dopiero w niedziele papu 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 25 Października O kurde, ale Ci to ładnie i równo idzie.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 25 Października 29 minut temu, WBB napisał: O kurde, ale Ci to ładnie i równo idzie.. Nie jest tak bardzo równo jak się wydaje zdjęcia kłamią haha no ale boxa przejęły prawie w 100% więc jestem zadowolony na razie Jestem ciekaw jak topy już będą jak to będzie wyglądać bo roślinki mają 10-15 cm wysokości 😄 te dwie sztuki co są w rogach na końcach tylko one nie dają się okiełznać giąłem ciągle w dół a one w górę aż zrezygnowałem z poprawiania, już się zatrzymały na 15-25cm Nie ukrywam że zależało mi by były jak najniższe chce zobaczyć jak to będzie z topami praktycznie nie wycinałem popcornu bo wszystko jest doświetlone usunę za jakiś czas nadmiar liści. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 25 Października @TaTTiTo w dwoch grow mialem takie kurduple i nigdy wiecej. Marny plon a roboty przy nich tyle samo co przy roslinach "normalnych" rozmiarow a nawet wiecej bo dochodzi zabawa w utrzymywanie je przy ziemi. U ciebie ilosc roslin zrobi robote🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 25 Października @moonka Kurde nie strasz ja liczę że w ten sposób topy lepiej naświetlone będą w sumie robiłem test w poprzednim grow tak to wyglądało na koniec były 2x większe nie mam zdjęć ze strachu poszły się jabać, to też gorilla tylko inny producent @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 25 Października @TaTTiTo nie strasze a stwierdzam co mialem u siebie dwukrotnie. Tym razem pociagnalem rosliny sporo wyzej i zobacze czy bedzie roznica 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 26 Października Roszady i Fryzjer Znowu zrobiłem dziewczynką miejsce bo się dusiły liśćmi Przyjmują 300w 6 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 1 Listopada Witam, aktualizacja RH 70% pogoda lipa czas rozglądać się za osuszaczem PH 6,4 EC 1,82 dostały P/K/CalMg w ciągu tygodnia odbył się 2x porządny fryzjer i chyba na tym się nie skończy. Foto z 31.10 Foto z 01.11 Powoli robię już przygotowania pod pierwsze sezony to wybrałem widziałem u innych na fotorelacjach fajnie się prowadziły 1 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 9 Listopada Aktualizacja 9.11 dzień 48 Gorillka długo się zbiera niektóre dalej wiążą kwiaty Dziewczynki w tym tyg miały tylko jednego fryzjera powoli moja walka z wiatrakami się kończy widzę efekty odsłaniania kwiatów ale widzę też różnice w pożywce każda inaczej pije zaczyna mnie to męczyć Dam im w tym tyg spokoj z przycinaniem niech zaczną puchnąć w końcu xd Przestałem doginać dziewczynki niektóre sztyczy chcą się spalić na lampie nie idzie ich opanować codziennie musiałbym podwiązywać na nowo 1 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 9 Listopada @TaTTiTo odważnie działasz. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach