TaTTiTo 105 Napisano 18 Września Bondziorno wróciłem 😉 zaczynamy zabawe 16x Auto Gorilla Glue Nawozy Doniczki 14/18L Ziemia Bio Bizz Lightmix Box 120x120 Lampa Mars Hydro 480w Skrzynki z poprzedniej relacji "Projekt X" 4 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano 18 Września @TaTTiTo witamy ponownie. Grubo tam masz. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 266 Napisano 18 Września O widać ze automaty u Ciebie lubią dużo podłoża. Podoba mi się to :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 105 Napisano 19 Września (edytowane) @WymiataczMega tutaj możemy pisać ^^ stres wjebał się na głowę ale dziewczynki w nowym miejscu, stresu już takiego nie ma wiec jestem ;D 19 godzin temu, Wladimir napisał: O widać ze automaty u Ciebie lubią dużo podłoża. Podoba mi się to 🙂 chciałbym dać im jeszcze więcej ale miejsca brak 19 godzin temu, Lady Green napisał: @TaTTiTo witamy ponownie. Grubo tam masz. 👍🏻 Witam, grubo mam nadzieję że będzie dopiero ;D Edytowane 19 Września przez TaTTiTo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,230 Napisano 19 Września @TaTTiTo nie dobrze. Przerwę trzeba zrobić. Wyjebać gdzieś w plener😉. Elegancki namiocik👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,239 Napisano 19 Września @TaTTiTo widze tez ze box się pojawil @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 105 Napisano 19 Września (edytowane) 6 minut temu, WymiataczMega napisał: @TaTTiTo nie dobrze. Przerwę trzeba zrobić. Wyjebać gdzieś w plener😉. Elegancki namiocik👍 przerwa tylko od forum była uprawa ukończona pomyślnie , bardzo tęskniłem za forum haha 6 minut temu, Boczelli napisał: @TaTTiTo widze tez ze box się pojawil Tak a z tej uprawy chce zainwestować w hydro. No i pojawiło się nowe żarcie jakieś boostery ciekaw jestem. Edytowane 19 Września przez TaTTiTo 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,239 Napisano 19 Września @TaTTiTo to teraz mamy taki sam metraz 😉 działaj działaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 105 Napisano 21 Września Dzień Dobry wczorajszy wypiek 2 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 105 Napisano 22 Września Witam Witam wszystkie pokazały łeb mamy dzień '0' wszystkie 20 sztuk dało kiełek mam nadzieje ze spoko pestki się okażą bo drugi rzut praktycznie taki sam będzie. Ze względu na skrzynki lampa wisi metr nad dziewczynkami i świeci 300 wat nie zaszkodzi to innym? Używa ktoś jakieś apki do tworzenia dziennika? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 327 Napisano 22 Września Zapisuje sobie w notatniku podlewanie ile i z czym, sprawdź sobie ppfd meter do światła albo photon, jest darmowy na androida @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 105 Napisano 22 Września 1 minutę temu, JarzynaSWDN napisał: Zapisuje sobie w notatniku podlewanie ile i z czym, sprawdź sobie ppfd meter do światła albo photon, jest darmowy na androida notatnik w tych czasach wydaje mi się przestarzały ale aktualnie tak robię, widziałem tą apke właśnie na forum ktoś podawał szczerze jeszcze nie zagłębiałem się w jakiej fazie ile ppfd rośliny potrzebują jak masz link pod ręka gdzie mogę sobie o tym poczytać to poproszę. Napisałem priv @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 327 Napisano 22 Września Na YouTube te informacje wszystkie znajdziesz, ja tam nie wiem co to stare jest mam prawie 40 lat dla mnie notatnik to normalna technologia 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,239 Napisano 22 Września @TaTTiTo cos male te wiaderka mi się wydają. Ile one mają litrow? @TaTTiTo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unlogical.jane Kiedyś uzywalem, teraz lecę na żywioł 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 105 Napisano 22 Września 1 minutę temu, Boczelli napisał: @TaTTiTo cos male te wiaderka mi się wydają. Ile one mają litrow? 10l białe mają te wiadra z hellweg włożone jedno w drugie dlatego myślę że jest miedzy 14 a 18l te pomarańczowe mają 8l no i też stoją w wiadrach czyli wychodzi podobnie 14/18l 3 minuty temu, JarzynaSWDN napisał: Na YouTube te informacje wszystkie znajdziesz, ja tam nie wiem co to stare jest mam prawie 40 lat dla mnie notatnik to normalna technologia 😂 ok dzięki kumpel ;D @Boczelli o właśnie coś takiego dziękuję @JarzynaSWDN możesz napisać w jakich etapach jakie ppfd trzymasz? zmierzyłem aktualnie sadzonki mają w granicach 200-450 ppfd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,328 Napisano 22 Września (edytowane) @TaTTiTo Na gorze automaty na dole sezony Edytowane 22 Września przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 105 Napisano 22 Września @moonka nie rozumiem tego wykresu, wytłumaczysz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,328 Napisano 22 Września @TaTTiTo wykresy przedstawiaja ilosc swiatla na dobe potrzebnego roslinom w roznych tygodniach wzrostu. Jasny kolor to standardowe grow a ciemny z suplementacja co2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 105 Napisano 23 Września Świeżo przyjechało z Polski, udany prezent od ziomka, dziewczynki będą zadowolone 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,239 Napisano 23 Września Po co na co to komu. Wynalazki jakies. Kiedyś to było 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach