Autodestrukcja 0 Napisano 13 Września Siema mam Zamiar posadzić jack here auto, i takie pytanie jaka ziemia by była najlepsza? Chciałam kupić uniwersalną z Castoramy ale nie wiem czy to nie będzie strzał w kolano haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,168 Napisano 13 Września Lepiej kupić dedykowaną ziemię. Popularne są z biobizz i plagrona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 13 Września @Autodestrukcja przejdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autodestrukcja 0 Napisano 13 Września 50 minut temu, WymiataczMega napisał: Lepiej kupić dedykowaną ziemię. Popularne są z biobizz i plagrona. A ph 6 czy 7? 49 minut temu, Kibic napisał: @Autodestrukcja przejdzie Wiem że przejdzie ale jak będzie rosło hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,173 Napisano 13 Września @Autodestrukcja Nie kupuje zadnych ziemi marketowych. Jak nie masz doświadczenia to spierdolisz tyn cale grow, do tego czesto maja w sobie ziemiorki i inne pasożyty. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach