ulkalulka 0 Napisano 11 Września Siemka , mam zamówiony 1g na pierwszy raz . Jakieś porady ? Ile z tego będzie skrętów ? Ile na pierwszy raz ? Jaka faza ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudasz666 111 Napisano 11 Września Siema. Zależy jakiego mocnego chcesz skręcić. Można zrobić 1. Można zrobić 4. Pytanie czy się opłaca i czy palisz sam czy z kimś. Poza tym o takie rzeczy pytaj kolegów. 😉 Ja jaram głównie ze szkła. Ekonomicznie. Poza tym tytoń mi szkodzi, a Czyściocha nie wiem czy bym się odważył. 😆 Pozdrawiam, Dudasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 11 Września @ulkalulka mnie za pierwszym razem nic nie było... za drugim też... serio. Chyba dopiero za 3 albo za 4 razem jak paliłam to poczułam fazę. 🤷♀️ Umiesz skręty robić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 11 Września Za pierwszym razem to się porzygałem i przy kontenerze na śmieci zaniemogłem. Powiedziałem sobie wtedy, że nigdy więcej tego gówna. Na drugi dzień zmieniłem zdanie 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 11 Września Moja pierwsza faza po jaraniu była na dyskotece, po kilku drinkach juz byłam, dyskoteka 2 poziomowa... schody mi się zaczęły zlewać i wyglądały jak zjeżdżalnia, musiałam się stamtąd ewakuować. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Września pierwszy raz powiadasz.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Września Pamiętaj, pierwszy raz nie jest taki jak koledzy mowia xd² @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 273 Napisano 22 Września Siemka:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach