Mnich 70 Napisano 11 Września Pozdrowienia z Korony Europy... Lubicie bardziej morze czy góry? A.moze jeszcze coś innego? 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,165 Napisano 11 Września (edytowane) @Mnich góry zdecydowanie ale all inclusive do góry ch.. raz w roku tez musi być 😅 Edytowane 11 Września przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,018 Napisano 11 Września @Mnich zdecydowanie góry... 🤍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,168 Napisano 11 Września Góry 👍🥰 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,065 Napisano 11 Września ja lubię na dole 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,168 Napisano 11 Września @WBB Haha. Na górze lepsza kontrola 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,065 Napisano 11 Września @WymiataczMega na dole możesz nawet se lolka odpalić 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 11 Września 2 godziny temu, Mnich napisał: Lubicie bardziej morze czy góry? A.moze jeszcze coś innego? to i to chociaż nigdzie nie byłem.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,168 Napisano 11 Września 53 minuty temu, WBB napisał: @WymiataczMega na dole możesz nawet se lolka odpalić 😛 Moja by na to nie poszła 🥲 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 11 Września Cholera, nie spodziewałem się aż takiej aktywności pod tym tematem xD, widzę że gwardia trzyma się mocno. Pozdrawiam was serdecznie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach