Lady Green 2,340 Napisano Niedziela o 08:43 Panie doktorze @WymiataczMega , Pan wie co mówi i co doradza innym. 👍🏻 Masz konto na znany lekarz? Dam Ci 5 gwiazdek i jakąś fajną opinię machnę. 😉 Ból minął wczoraj po kuracji, niestety dziś powrócił... 😅 Kurację wypadało by pewnie powtórzyć ale nie będę tego robić, nie taki ból człowiek w życiu znosił, twarda jestem, dam radę bez. 😉👍🏻 A okruszki moje niech sobie spokojnie rosną i nawet niech nikt nie próbuje się zbliżać i im przeszkadzać. 🤗 Odnośnie slurri, pozytywnie byłam zaskoczona, spodziewałam się lęków i paranoji itp tak jak po ayi a tymczasem pełen relaksik na ciele i duchu. Smak też... inny, ciekawy. Po curingu będzie pewnie petarda. Chyba musze z mikroskopem do namiotu się przejść bo ten topek którego wczoraj z samego dołu ucięłam miał bardzo dużo mleka. Pół na pół wręcz z przezroczystymi. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 276 Napisano Niedziela o 15:59 W dniu 11/12/2024 o 19:53, Boczelli napisał: @Lady Green jeszcze nie widziałem nikogo kto by ściągnął 500g z 1m2 oprócz Ciebie, a przejrzałem setki relacji 😉 Nie wszystko jest w fotorelacjach. Mi się udało coś takiego na mieszanym oświetleniu. Chcesz to zrobię Ci FR na priv. @Lady Greenbardzo ładnie to wygląda, jeszcze 2-3 tygodnie i harvest. Kiedy ostatnie karmienie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,340 Napisano Niedziela o 16:06 3 minuty temu, Wladimir napisał: Kiedy ostatnie karmienie? Właśnie nie wiem... Być może jutro... Co Ty byś radził? Na ostatni raz dać im coś extra czy dawki takie jak lecą aktualnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,340 Napisano Poniedziałek o 18:07 Roślinki dostały piciu z nawozami w ilości jaką podaje producent. Dodałam kolejne tyczki, popoprawiałam troszeczkę... Jutro będzie 6 tygodni jak światełko świeci im 12/12, wczoraj minęło 6 tygodni od pokazania pierwszych włosków. Muszę pisać która jest która czy wiecie? 😉 1 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,604 Napisano wczoraj o 08:48 Piękne to slurricane💚. Wiem już co będę miał na kolejne grow. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,582 Napisano wczoraj o 08:58 Ładnie sypnęło śniegiem 🤗 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach