Lady Green 2,128 Napisano 13 Listopada @JarzynaSWDN serio? Czyli zapach bekonu zabija wszystko. 😅 Ale konkretny przeciąg i kadzidełka też dały radę. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 351 Napisano 13 Listopada Safety first, lepiej żeby nikt nie czół co tam wisi, lekcja na przyszłość, nie mieszać sezonów z automatami bez planu na harvest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 13 Listopada @JarzynaSWDN plan na suszenie jakiś był ale nie przystąpiłam jeszcze do jego realizacji bo nie planowałam jeszcze kosy. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 14 Listopada Wczorajszy fryzjer. 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 14 Listopada @Lady Green jak już tak ladnie Ci rosna to zostaw sobie tego boxa do suszenia a tutaj sobie growroom z 5m2 zrob 🤗 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 14 Listopada @Boczelli powiem Ci że aż się prosi chociaż ze 3 lampy dokupić, już wczoraj o tym myślałam... 😎 No ale nie potrzebuje aż tyle "tematu", tyle co mam wystarcza z zapasem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 14 Listopada @Lady Green bez trudu znajdziesz potrzebujących "tematu"😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 14 Listopada @Lady Green dokladnie, potrzebyjacych jest na pewno wielu 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 14 Listopada Nie no, nie mam zamiaru szukać. 😅 Jest dobrze jak jest. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Piątek o 18:59 Miniaturka gigabud trafiła do słoików, wyszło z niej 70,4g. Jaka powinna być wilgotność w słoikach? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano Piątek o 19:16 @Lady Green 55-65% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Piątek o 19:20 Dzięki. 👍🏻 U mnie w jednym słoiku jest 57, w dwóch 59% więc może być. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Sobota o 15:45 Chyba deficyt światła. Dziś sezony najprawdopodobniej ostatni dzień są poza namiotem. Jak dobrze pójdzie to noc spędzą już w namiocie. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Sobota o 19:52 (edytowane) Po kolei gsc 181,3, gorilla 161,8, purple punch 131, gigabud 70,4. Razem 544,5, waga już bez łodyg po poprawce trymu, w przypadku gsc tylko bez łodyg. Będzie przetworów że hej. Oszczędzę chyba gorillę i może po odrobinie purple i gigabud, zobaczę. Edytowane Sobota o 20:24 przez Lady Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano Sobota o 20:33 Czapki z głów.... Gratulacje 😉 O 20cm box szerszy i dłuższy, "ciut" inna lampa i prawie o 80-100% więcej materiału niż u mnie. Kiedyś i tak Cię muszę przebić 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Sobota o 20:49 @WBB już nie bądź taki skromy... 🙂 Te 20 cm to w sumie ponad połowa Twojego namiotu, do tego jak sam mówisz lampa czy też np temperatury i jak byk mamy 80%, można więc śmiało powiedzieć że idziemy równo. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano Sobota o 20:51 @Lady Green ja wiem, że Ty mnie próbujesz pocieszać po nokaucie 😅 Ale może coś tam jest w tym co piszesz 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Sobota o 20:57 @WBB żadne tam pocieszać. Jest jak mówie. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joahim99 8 Napisano Sobota o 20:59 Fajne bajki. 20lat uprawiam, nawet jakby były mega zbite i ciezkie to więcej niż 200 tam nie ma. Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano Sobota o 21:01 @joahim99 przecież to mokre Czy już wyschło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach