Lady Green 2,083 Napisano wczoraj o 08:33 @JarzynaSWDN serio? Czyli zapach bekonu zabija wszystko. 😅 Ale konkretny przeciąg i kadzidełka też dały radę. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 327 Napisano wczoraj o 09:17 Safety first, lepiej żeby nikt nie czół co tam wisi, lekcja na przyszłość, nie mieszać sezonów z automatami bez planu na harvest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano wczoraj o 09:30 @JarzynaSWDN plan na suszenie jakiś był ale nie przystąpiłam jeszcze do jego realizacji bo nie planowałam jeszcze kosy. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano 2 godziny temu Wczorajszy fryzjer. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,239 Napisano 2 godziny temu @Lady Green jak już tak ladnie Ci rosna to zostaw sobie tego boxa do suszenia a tutaj sobie growroom z 5m2 zrob 🤗 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano 2 godziny temu @Boczelli powiem Ci że aż się prosi chociaż ze 3 lampy dokupić, już wczoraj o tym myślałam... 😎 No ale nie potrzebuje aż tyle "tematu", tyle co mam wystarcza z zapasem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,230 Napisano 1 godzinę temu @Lady Green bez trudu znajdziesz potrzebujących "tematu"😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,239 Napisano 1 godzinę temu @Lady Green dokladnie, potrzebyjacych jest na pewno wielu 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,083 Napisano 1 godzinę temu Nie no, nie mam zamiaru szukać. 😅 Jest dobrze jak jest. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach