Boczelli 3,229 Napisano Piątek o 17:41 @Lady Green no tak co by ludzie powiedzieli na zdarty lakier 🙈😱😱😱🙆♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,073 Napisano Piątek o 19:38 No i mi się skasowało to co napisałam przy dodawaniu zdjęć... 🤦♀️ @Boczelli jaja sobie przecież robię. 👍🏻 Proszę, miniaturka gigabud dała radę utrzymać bletki innym sposobem, a do gsc miałam okazję przy okazji użyć nie tylko swojej dłoni. 😅 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowIndoor15 56 Napisano Piątek o 19:49 Ładnie idzie jakie masz Rh w tym momencie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,073 Napisano Piątek o 19:53 @GrowIndoor15 nie mam pojęcia... 🙄 Ale staram się wlewać poniżej 7. Rh? Czy pH? 🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowIndoor15 56 Napisano Piątek o 19:56 Rh jaka masz wilgotność w boxie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,073 Napisano Piątek o 20:00 50-60%, czasem ciut więcej jak osuszacza na czas nie opróżnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,229 Napisano Piątek o 20:06 @Lady Green no przeciez wiem że jaja, nie warto się przejmować co ludzie mysla 🙃 ale widze ze paznokcie zmyte, a do zdjęcia z browarem nawet je obcięłaś 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowIndoor15 56 Napisano Piątek o 20:08 Ile ma pomieszczenie M2? I jaki masz osuszacz bo ja teraz kupiłem trotec 12l/24H cały dzień chodził i wgl nie zbija wilgotności:/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,073 Napisano Piątek o 20:24 (edytowane) @Boczelli nie przejmuje się. 😉 I nie zmyłam lakieru, jest tam cały czas, obskubany bezbarwny, nawet paznokci nie wyczyściłam. 😅 @GrowIndoor15 jakiś comfee, chyba też właśnie 12l/24h. Box 1x1x2m, osuszacz stoi w pokoju obok boxa. A pokój to nie pamiętam ile ma... z 5x4m... 🤷♀️ Edytowane Piątek o 20:27 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 266 Napisano Sobota o 05:30 Może za daleko lampa jest od sezonów dlatego fotosynteza jest na niskim poziomie i mało rosną. Trzeba się skupić na sezonach, może podbij je do góry o 15cm. Ile jeszcze automatom brakuje? Całkiem solidne kolby porosły 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,073 Napisano Sobota o 06:50 (edytowane) @Wladimir dziś i jutro jest/będzie 7 tygodni jak kwitną. Piją już mniej, wczoraj miałam je podlać i nie podlałam bo dalej mokro miały. Mam zdjęcia trichomów z czwartku, na pierwszych dwóch gigabud, na 3 gigabud dolne partie, na 4 purple punch, na 5 gorilla. Gsc nie zrobiłam bo nadal przewaga przezroczystych. A co do sezonów to co ja qrcze mam im podstawić...? Lampa jest na 100%, jeśli mam być szczera to miałam obniżyć moc na 75% z nadzieją że się zaczną wyciągać... 🙄 No palety im nie będę docinać, nie ma szans, musze sobie chyba więcej klocków drewnianych na szybkości załatwić albo nie wiem co... 🙄 Edytowane Sobota o 07:11 przez Lady Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,073 Napisano Sobota o 11:08 (edytowane) Wydaje mi się że przez noc sezony urosły... 🤔 Po doniczce automata z prawej strony widać. To może nic nie będę zmieniać...? 🤷♀️ A automatom chyba powycinam dzisiaj liście... ...albo chociaż pare. 🙂 GSC oszczędzę. Edytowane Sobota o 11:19 przez Lady Green 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,308 Napisano Sobota o 11:27 @Lady Green tym automatom zostalo tak niewiele, ze ja bym powycinal juz wiekszosc lisci 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,073 Napisano Sobota o 11:36 (edytowane) Te automaty baaaaardzo już mi przeszkadzają, powiem Wam szczerze że ja to już nawet myślałam o tym aby automatom jak najniżej supercropping zrobić tak aby łodygi zwisały w dół i podwiesić gdzieś jakoś te donice u góry... 🤔 Obawiam się jedynie że jak to zrobie to okaże się że jest gorzej niż było a tego już nie cofne. 😅 Jakbym im zrobiła zamiast zwykłej defoliacji lollipopping to moģlo by się to udać. Edytowane Sobota o 11:45 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,220 Napisano Sobota o 12:13 Teraz to nie łam bo zhermią się. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,073 Napisano Niedziela o 19:12 Dobra, żeby nie było że nawet do nich dziś nie zajrzałam to zajrzałam. Sezony kwitną od tygodnia choć nie wiem czy nie powinnam im liczyć flo odkąd lampa jest 12/12 czyli od wtorku. Widać po doniczce automata że rosną powolutku wzwyż, dziś powinnam je była podlać ale mi się nie chciało. 🤦♀️ Podleje jutro razem z automatami, może zrobie im wcześniej fryzjera ale nie wiem czy mi się będzie chciało. No ale przydał by im się chyba już... 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 104 Napisano wczoraj o 05:07 chyba pogoda u Ciebie depresyjna ^^ daj im oddychać 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,073 Napisano wczoraj o 07:23 @TaTTiTo to wszystko chyba wina depresyjnej muzyki której wczoraj słuchałam, dobrze że dziś jest już nowy dzień. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,073 Napisano wczoraj o 13:11 Qrwa mać... No to już wiem jak wygląda pleśń na roślinach. 🤦♀️ Głowny szczyt gigabud prawie cały trafił do kosza, pod wiatrakiem stała i chyba ją omijało... Tak czy inaczej dzis do namiotu musi wjechać osuszacz i drugi mieszający, nie wiem tylko gdzie (???), w Copperfielda będę się musiała bawić. 🙄 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,229 Napisano wczoraj o 13:21 😥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach