Lady Green 2,084 Napisano 5 Listopada Sezony... Tak im ostatnio przełączyłam światło na 12/12 że do dziś miały 13h dzień i 11h noc... 🙈 Ale już poprawiłam... 😅 ...no i kwitną tak czy inaczej od niedzieli. 🤷♀️ Zdjęłam dziś też im siatke bo nie pomagała, biedne znowu zostały wymaltretowane... P.s. ciągnął ktoś kiedyś sezony na flo 13/11? 🤔 4 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,084 Napisano 5 Listopada A teraz automaty. Od kilku dni obserwuje tempo zmian w ich dojrzewaniu, mini gigabud z 2 miejsca wskoczyła na 1, wyprzedziła purple punch pod względem "gotowości" i jest juz prawie cała w brązowych pistilach, trichomy przewaga mleka, bursztynki może jakieś pojedyncze, przezroczyste też jeszcze są... no i tak sprawdziłam z ciekawości i producent podaje 65 dni od ziarenka a ona ma chyba 62 dni... 👀 Myślę że w weekend mogłaby już zwolnić miejsce sezonom. Na zdjęciu z przodu po prawej. 3 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 44 Napisano 5 Listopada @Lady Green Ukłony i wyrazy szacunku wyglada to mega kozacko 🤩 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 44 Napisano 5 Listopada @Lady Green Te Auto tak porosły Ci bez treningu ? 😳 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,084 Napisano 5 Listopada @ZM-69 fim próbowałam na tych trzech dużych zrobić. Wyszedł 2x topping i 1x chyba fim. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 44 Napisano 5 Listopada @Lady Green Masz.juz doświadczenie jak z zbiorami ile.myslisz że będzie suchego tematu z tych automatow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,084 Napisano 5 Listopada (edytowane) @ZM-69 nie wiem, nie chce strzelać bo moje oceny mogą nie być obiektywne. 🙂 No i nie chce sobie robić zbyt wcześnie nadziei. No dobra... 😅 Normalnie liczyłabym na 350 ale miniaturka i purple punch znacząco to obniżą. 🤷♀️ Edytowane 5 Listopada przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,230 Napisano 5 Listopada @Lady Green tłuste topy👍💚 sample pobierane były? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,084 Napisano 5 Listopada @WymiataczMega jeszcze nie. Może jutro się skuszę. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,084 Napisano 6 Listopada (edytowane) Automaty mają 9 tygodni, kwitną 6,5. Coś chyba pomieszałam... kwitną 5,5? 🤔 Już sama nie wiem jak to liczyłam... 🙈 No więc kwitną 5,5. 🤷♀️ To że ja się pomyliłam to nic, ale że Wy tego nie wyłapaliście... 👀 Edytowane 6 Listopada przez Lady Green 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,230 Napisano 6 Listopada @Lady Green wybacz😐. W imieniu swoim i reszty użytkowników 😉 obiecujemy poprawę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,084 Napisano 6 Listopada @WymiataczMega wybaczam. 😊 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,104 Napisano 7 Listopada @Lady Green A kto by tam zwracał uwagę czy to tydzień w tą czy w drugą. Mi i tak często godziny się gubią 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,084 Napisano 7 Listopada @WBB aż nie wiem co i jak napisać... 😅 Wczoraj chyba wkradł się mały błąd... 😊 ...być może to wina sampelka z gigabud, być może nie... 😎 No więc jednak kwitną 6,5 tygodnia. 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,104 Napisano 7 Listopada @Lady Green wiem o co chodzi 🙂 No i pamiętaj, że trawka nie szkodzi i wszystko zależy od jednostki 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,084 Napisano 7 Listopada @WBB powietrze też szkodzi, powinnam przestać oddychać? 😎 Bretarianizm jest niby możliwy ale o tym aby ktoś przestał oddychać i żył jeszcze nie słyszałam. 🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,104 Napisano 7 Listopada @Lady Green żartuję 🙂 Oddychaj, pal, nie żałuj sobie niczego 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,084 Napisano 7 Listopada @WBB dziękuję za pozwolenie, od razu jakoś mi lżej na sumieniu. 🤍 Jakby co to potem też będę mogła się tłumaczyć że Ty mi kazałeś palić i niczego sobie nie żałować. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,104 Napisano 7 Listopada @Lady Green też pozwalam... możesz się tak bronić w razie czego 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,084 Napisano 7 Listopada No pozwolenie od dzielnicowego to nie byle co... 😉 37 minut temu, WBB napisał: Oddychaj, pal A to brzmi wręcz jak nakaz. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach