Lady Green 2,076 Napisano 31 Października Kolejne wiązania, kolejne zmiany. Więcej miejsca choćbym nie wiem jak chciała to im już nie zorganizuje. 🤷♀️ Chyba musze już przełączać... 🙄 4 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,321 Napisano 31 Października @Lady Green przelacz i niech dzieje sie magia😉🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 1 Listopada W dniu 28/10/2024 o 12:43, Lady Green napisał: Sezony zaliczyły kolejnego fryzjera, były prowadzone że tak powiem w samopas, wieeeeele rzeczy mogłam zrobić lepiej, no trudno. 🤷♀️ Można powiedzieć że prowadził nas los. 😅 Znowu zmieniłam ustawienie w namiocie, teraz wydaje mi się mają ociupinkę więcej miejsca. Automaty zaczynają przeszkadzać coraz bardziej, po przełączeniu nie wiem jak ogarnę ich starcie. 🙄 To wygląda jak dobrze ukryta uprawa mj na oucie, krzaki pomiędzy świerkami 😂 te świerki tylko trochę podejrzane 😎 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,076 Napisano 2 Listopada Automaty dziś/jutro jest/będzie 6 tygodni jak kwitną. Dziś ostatni raz dostały odżywki, światło mają już tylko 12/12. 2 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,076 Napisano 3 Listopada (edytowane) Automaty w kolejności od najbardziej do najmniej dojrzałej. Miniaturka gigabud Purple punch Gorilla (taka ciut foxtailowa struktura) GSC Pierwsze dwie myślę ze jeszcze max 2 tygodnie potrzebują, może na sampelka się w tygodniu zdecyduję. GSC jest konkretnie w tyle ale ona przewaga sativy więc norma. No i nad tą siatką myślę na sezonach... pewnie bym już dziś założyła ale nie wiem gdzie mogłam schować tą starą z pierwszego grow, szukałam wszędzie... Mam niby też drugą, nową, no ale 120x120 i oczka 15x15 więc lipa totalna. 🙄 Edytowane 3 Listopada przez Lady Green 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 602 Napisano 3 Listopada Karzeł gigabud xd 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,235 Napisano 3 Listopada @Lady Green idz do pierwszego lepszego marketu budowlanego i kup siatke na metry 😎 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,076 Napisano 3 Listopada (edytowane) @Boczelli musiałoby jeszcze mi się chcieć... 😉 Może jutro. A ta siatka jakoś się nazywa? Bo znowu będą mnie pewnie pytać co szukam i do czego tego potrzebuję. 😅 Edytowane 3 Listopada przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,235 Napisano 3 Listopada @Lady Green może być siatka ogrodzeniowa, może być zbrojeniowa, może być do ogrodzenia panelowego na pewno coś znajdziesz 😉 Jak nie masz growshopu pod nosem to te z budowalnego będą jak znalazl, maja tez ten plus że są sztywne i kosztują grosze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,076 Napisano 3 Listopada Na wszystkich sezonach pokazały się już pierwsze włoski, czas zacząć więc odliczanie. A od spodu ciut się zdążyło poplątać, ciekawe jak później będą pion trzymać. 😅 3 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,321 Napisano 3 Listopada No sezony od spodu wygladaja ciekawie😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,076 Napisano 3 Listopada 2 godziny temu, moonka napisał: No sezony od spodu wygladaja ciekawie😂 Dziękuję, starałam się. 😊 Dać im po biotabsie? Czy po połóweczce znowu? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,076 Napisano 4 Listopada 13 godzin temu, Lady Green napisał: Dać im po biotabsie? Czy po połóweczce znowu? Nikt nie oponował no to dostały po całym. 🙂 Założyłam też im siatkę ale chyba zdejmę ją spowrotem bo luźna jest na środku przez te automaty. Musiałabym ją udoskonalić ale na 2 tygodnie to raczej szkoda zachodu... Niepotrzebnie je męczyłam i znowu będę męczyć przy zdejmowaniu... 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,076 Napisano 5 Listopada Przypomni mi ktoś ile przed ścinką można zrobić fryzjera aby doświetlić doły? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,235 Napisano 5 Listopada @Lady Green ile się chce. Nie ma jakiś sztywnych reguł, to Ty jestes tu szefem robisz to co uważasz za słuszne 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,097 Napisano 5 Listopada Miałem właśnie to pisać.... ja sobie tnę kiedy uznam, że tnę bo tak mi się podoba 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,076 Napisano 5 Listopada 12 minut temu, WBB napisał: ja sobie tnę kiedy uznam, że tnę bo tak mi się podoba 🙂 A potem płacz bo banany... 😘 Ja się pytam kiedy bezpiecznie można wycinać bo dobry szef myśli o wszystkim @Boczelli ... 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,097 Napisano 5 Listopada @Lady Green ja to delikatnie robię po 2-3 listki... tak jakby sarenka podeszła o obgryzla 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,321 Napisano 5 Listopada @WBB sarna jak podejdzie to zazwyczaj z krzaka zostaje jedynie goly badyl wystajacy z ziemi😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,224 Napisano 5 Listopada Klasyk😉. Później biegają i się cieszą. 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach