Lady Green 2,502 Napisano wczoraj o 09:58 @Wladimir dziś już wilgotność w słoikach waha się pomiędzy 58-60. Trzymam rękę na pulsie ale raczej już wyżej samo nie pójdzie. Tmp podczas suszenia cały czas wynosiła 19,5-20°C ale wilgotność w boxie zjechała mi w ostatnich dniach do 45. Mogłam w sumie ją jakoś podbijać ale mi się nie chciało no i box mi był potrzebny na nowe roślinki... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 23 godziny temu Btw, bo potem pewnie zapomnę... Na jakiej wysokości powinnam trzymać lampę w pierwszym tygodniu wega? 😊😇 Tak na oko będzie ok? 😉 2ga i 3cia honey z in house po operacjach ratujących życie chyba zdecydowały się podjąć wyzwanie i postanowiły spróbować pozostać ze mną na tym pięknym świecie. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano 23 godziny temu @Lady Green będzie ok nikt nie będzie z tego strzelał 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 309 Napisano 23 godziny temu To już nie było wrzucane w tym temacie? Bo ktoś wrzucał od lumateka wytyczne. Przejrzyj 49 stron spamu xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 23 godziny temu Okropni jesteście... poczucia humoru za grosz nie macie... 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach