Lady Green 2,478 Napisano wczoraj o 18:25 No czuje się niedoceniona... 🙄😅 @WymiataczMega chociaż Ty jeden we mnie wierzysz i obstawiłeś ponad 400... 🤝 Wiem ile waży mokre, zarys więc mam ale zobaczymy ile zostanie. Tragedii nie ma. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,300 Napisano wczoraj o 18:30 @Lady Green no gadaj ile jest mokrego 😉 Oni ostatniego ważenia nie widzieli 🙂 470-550 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,478 Napisano wczoraj o 18:36 (edytowane) @WBB na dzień dzisiejszy to wyglądało tak ⤵️ Edytowane wczoraj o 18:37 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,300 Napisano wczoraj o 18:43 @Lady Green 500 będzie. 2000 to jest właśnie zawsze moje marzenie jak ziarno wrzucam do wody 😅 Ale sprzęt mnie ogranicza 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,478 Napisano wczoraj o 18:48 @WBB przynajmniesz masz na co zgonić... Mnie ogranicza tylko własna głupota. 🙈 Ale błędy trzeba też popełniać, grunt to wyciągać z nich wnioski na przyszłość. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 177 Napisano wczoraj o 18:48 @Lady Green ile tam Watów u Ciebie wisi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,478 Napisano wczoraj o 18:54 @Bubble lumatek 300 pro. Miałam na nim raz 700 g suchego i z całą powagą liczę że uda mi się kiedyś to pobić. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 177 Napisano wczoraj o 19:07 Podziwiam, i gratuluje wyników 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sienet 1 Napisano wczoraj o 19:10 2 godziny temu, WBB napisał: @sienet nic to nie da w normalnych domowych warunkach. Muszą być mocne lampy, wysoka temperatura... wtedy komercyjni podawają CO2. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,300 Napisano wczoraj o 19:19 Ale komisję na ważenie i tak znowu bym wysłał 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,478 Napisano wczoraj o 20:07 @WBB że jednak chciałbyś się wprosić? 😎 Zapraszam, odbiorę Cię osobiście z lotniska, poproszę męża żeby dywan czerwony zorganizował. 🙂 Ale będę Cię musiała ogłuszyć na czas trasy z lotniska do domu żebyś nie poznał drogi... Ubranie Twoje i wszystko inne spalić na wypadek pluskwy... wiadomo co dzielnicowemu w głowie siedzi... 🤔 a to i tak nie da nam 100% pewności że to przeżyjesz. 😅 To Ci jeszcze powiem że automaty ostatnio były mega mokre i ciężkie od tych soków które wręcz tryskały przy cięciach, tym razem roślinki miały suchutko, od soboty nie podlewane (ktoś dał im w sobotę po 200 ml więcej niż prosiłam 😅), doniczki leciutkie dziś już były a łodygi wręcz przywiędnięte. 🙂 P.s. Umiem liczyć i używać wagi. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,300 Napisano wczoraj o 20:15 Wagę trzeba komisyjnie skalibrować najpierw 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,478 Napisano 21 godzin temu @WBB pitu pitu. 😉 Oszukuj/oszukujcie się dalej. 🤷♀️🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 291 Napisano 2 godziny temu To na ile czasu jest homologacja tej wagi? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,478 Napisano 2 godziny temu @Wladimir że co? 😅 Waga jest nowa, poprzednie uprawy ważyłam na innej. Ide zaraz zważe szklankę cukru na starej wadze i na tej nowej też. Okropni jesteście, siano mi z mózgu robicie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 291 Napisano 2 godziny temu Wszystkie wagi używane w sklepach do rozliczania klientów muszą posiadać homologację, tak samo na złomach itp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,478 Napisano 2 godziny temu Zważyłam puszkę z karmą dla psa. Trochę racji mieliście, na starej wadze pokazuje 477g a na nowej 474g. Która ma rację nie wiem, chyba na trzeciej sprawdzę. 👍🏻 Trzecia rozładowana, nie chce mi się baterii szukać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,300 Napisano 2 godziny temu @Lady Green jakieś żyły wodne po domem albo inne paranormalne zjawiska ? 😉 Pole magnetyczne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,478 Napisano 2 godziny temu @WBB poza mną nic paranormalnego raczej tu nie ma... 🤷♀️ A przynajmniej nic na temat mi nie wiadomo. 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach