Lady Green 2,502 Napisano 15 Grudnia 2024 Panie doktorze @WymiataczMega , Pan wie co mówi i co doradza innym. 👍🏻 Masz konto na znany lekarz? Dam Ci 5 gwiazdek i jakąś fajną opinię machnę. 😉 Ból minął wczoraj po kuracji, niestety dziś powrócił... 😅 Kurację wypadało by pewnie powtórzyć ale nie będę tego robić, nie taki ból człowiek w życiu znosił, twarda jestem, dam radę bez. 😉👍🏻 A okruszki moje niech sobie spokojnie rosną i nawet niech nikt nie próbuje się zbliżać i im przeszkadzać. 🤗 Odnośnie slurri, pozytywnie byłam zaskoczona, spodziewałam się lęków i paranoji itp tak jak po ayi a tymczasem pełen relaksik na ciele i duchu. Smak też... inny, ciekawy. Po curingu będzie pewnie petarda. Chyba musze z mikroskopem do namiotu się przejść bo ten topek którego wczoraj z samego dołu ucięłam miał bardzo dużo mleka. Pół na pół wręcz z przezroczystymi. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 309 Napisano 15 Grudnia 2024 W dniu 11/12/2024 o 19:53, Boczelli napisał: @Lady Green jeszcze nie widziałem nikogo kto by ściągnął 500g z 1m2 oprócz Ciebie, a przejrzałem setki relacji 😉 Nie wszystko jest w fotorelacjach. Mi się udało coś takiego na mieszanym oświetleniu. Chcesz to zrobię Ci FR na priv. @Lady Greenbardzo ładnie to wygląda, jeszcze 2-3 tygodnie i harvest. Kiedy ostatnie karmienie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 15 Grudnia 2024 3 minuty temu, Wladimir napisał: Kiedy ostatnie karmienie? Właśnie nie wiem... Być może jutro... Co Ty byś radził? Na ostatni raz dać im coś extra czy dawki takie jak lecą aktualnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 16 Grudnia 2024 Roślinki dostały piciu z nawozami w ilości jaką podaje producent. Dodałam kolejne tyczki, popoprawiałam troszeczkę... Jutro będzie 6 tygodni jak światełko świeci im 12/12, wczoraj minęło 6 tygodni od pokazania pierwszych włosków. Muszę pisać która jest która czy wiecie? 😉 1 5 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano 17 Grudnia 2024 Piękne to slurricane💚. Wiem już co będę miał na kolejne grow. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 17 Grudnia 2024 Ładnie sypnęło śniegiem 🤗 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 20 Grudnia 2024 To jakiś niedobór czy zaczyna się wybarwiać? To gsc, po niej akurat jako ostatniej w namiocie bym się spodziewała wybarwienia... 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 20 Grudnia 2024 @Lady Green raczej się wybarwia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 20 Grudnia 2024 7 tydzień flo w trakcie. 7 jeśli dobrze liczę bo nie zaznaczyłam sobie w kalendarzu... 😉 Piją już mniej... Nudów cd... Zastanawiam się czy kiełkować coś na ich miejsce czy zawiesić już działalność do odwołania. Troche smutno ale przerwa mi się przyda. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 20 Grudnia 2024 @Lady Green nie ma czasu na przerwy. Kielkuj nowe, nowy rok nowe grow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 20 Grudnia 2024 (edytowane) @Boczelli tylko kto to potem wypali? W kiblu spuszczać nie będę... 😉 Zatkał by się. 🤔 Edytowane 20 Grudnia 2024 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 20 Grudnia 2024 @Lady Green oddasz potrzebującym 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 20 Grudnia 2024 (edytowane) @Boczelli nie znam takich, moi najbliżsi znajomi nie jarają. Ewentualnie raz na ruski rok ze mną. 🤷♀️ Edytowane 20 Grudnia 2024 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 20 Grudnia 2024 @Lady Green to nieznajomych Albo dla @WBB paczkę zrobisz na święta 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,814 Napisano 20 Grudnia 2024 @Lady Green zawsze sie znajdzie ktos w potrzebie🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 20 Grudnia 2024 Pewnie, może napisze ogłoszenie na pejsbooku w grupie "polacy w ****** oddam za darmo". 😅 Ciekawe ile bym musiała czekać od publikacji na przyjazd radiowozu pod dom. 🤔😅 @Boczelli WBB gardzi moją trawą, mówi że takiej to palił nie będzie. 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,310 Napisano 23 Grudnia 2024 W dniu 20/12/2024 o 20:48, Lady Green napisał: WBB gardzi moją trawą, mówi że takiej to palił nie będzie. Przecież ja cały czas powtarzam, że nieważne co byle sponiewierało ;) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 23 Grudnia 2024 @WBB wrócił i brat marnotrawny. 🙂 Znowu wciągałeś? Tzn znowu Cię wciągnęło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,310 Napisano 23 Grudnia 2024 Ale mniejsze dawki 🤏 No i ostatni raz.... ale wczoraj zmieniłem zdanie, że chyba jednak nie ostatni 🙂 16 minut temu, Lady Green napisał: wrócił i brat marnotrawny "A trzeba było weselić się i cieszyć z tego, że ten brat twój był umarły, a znów ożył; zaginął, a odnalazł się" 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 23 Grudnia 2024 @WBB gdzieżbym śmiała się nie cieszyć, ja, ulubienica ojca swojego. 😅 Raduje się razem z nim. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach