Skocz do zawartości
Lady Green

Miszmasz, mydło i powidło na 1m2 ☀️💦

Rekomendowane odpowiedzi

Panie doktorze @WymiataczMega , Pan wie co mówi i co doradza innym. 👍🏻 Masz konto na znany lekarz? Dam Ci 5 gwiazdek i jakąś fajną opinię machnę. 😉

Ból minął wczoraj po kuracji, niestety dziś powrócił... 😅 Kurację wypadało by pewnie powtórzyć ale nie będę tego robić, nie taki ból człowiek w życiu znosił, twarda jestem, dam radę bez. 😉👍🏻 A okruszki moje niech sobie spokojnie rosną i nawet niech nikt nie próbuje się zbliżać i im przeszkadzać. 🤗

Odnośnie slurri, pozytywnie byłam zaskoczona, spodziewałam się lęków i paranoji itp tak jak po ayi a tymczasem pełen relaksik na ciele i duchu. Smak też... inny, ciekawy. Po curingu będzie pewnie petarda. 

Chyba musze z mikroskopem do namiotu się przejść bo ten topek którego wczoraj z samego dołu ucięłam miał bardzo dużo mleka. Pół na pół wręcz z przezroczystymi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11/12/2024 o 19:53, Boczelli napisał:

@Lady Green jeszcze nie widziałem nikogo kto by ściągnął 500g z 1m2 oprócz Ciebie, a przejrzałem setki relacji 😉

Nie wszystko jest w fotorelacjach. Mi się udało coś takiego na mieszanym oświetleniu. Chcesz to zrobię Ci FR na priv. 

@Lady Greenbardzo ładnie to wygląda, jeszcze 2-3 tygodnie i harvest. Kiedy ostatnie karmienie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Wladimir napisał:

Kiedy ostatnie karmienie?

Właśnie nie wiem... Być może jutro... Co Ty byś radził? 

Na ostatni raz dać im coś extra czy dawki takie jak lecą aktualnie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roślinki dostały piciu z nawozami w ilości jaką podaje producent. Dodałam kolejne tyczki, popoprawiałam troszeczkę... Jutro będzie 6 tygodni jak światełko świeci im 12/12, wczoraj minęło 6 tygodni od pokazania pierwszych włosków. 

Muszę pisać która jest która czy wiecie? 😉

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi