Skocz do zawartości
Lady Green

Miszmasz, mydło i powidło na 1m2 ☀️💦

Rekomendowane odpowiedzi

3 tygodnie odkąd lampa jest ustawiona 12/12. 

Koniec cięć i gięć. Biorąc pod uwagę przejścia roślinek i fakt że namiot mają tylko dla siebie dopiero od nieco ponad tygodnia to nie ma chyba tragedii. Karmić je już czymś? Lampa na 100%. 

11.jpg

222.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to od następnego podlania (jutro) wjeżdżają nawozy, muszę się wziąć za ich karmienie bo jakieś automaty z innej fotorelacji nas wyprzedzają. 🙂 

Tmp w dzień nawet 33°C jak zapomnę otworzyć okno w pokoju. W nocy nie wiem bo nigdy nie sprawdzałam, ale jak zapomnę zamknąć okno w pokoju to zimno rano jest. 🙄

33.jpg

22.jpg

111.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyt wiele od wczoraj u roślinek się nie zmieniło... Niestety plamki na listkach coco milk wychodzą ponownie. Czym ją karmić? Dziś podlana już bez calmag, pierwszy raz dostała 1ml pk, biobloom jej odpuściłam (nie wiem czy potrzebnie) bo dosyć ciemna jest choć możliwe że to przez geny... 🙄 

11.jpg

22.jpg

33.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba czas trochę wiatraków z góry wyciąć i doświetlić doły. Baldachim ładny, ale potrzebuje fryzjera. Coś na styl tego jak tattito zrobił ostatnio.

Edytowane przez Wladimir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ZM-69 były 3 automaty w 11 litrowych doniczkach + czwarty automat był upośledzony od początku, wyszła miniaturka w doniczce 3,15l - sprawdziłam.

Nie wiem czemu ale byłam przekonana że te małe doniczki mają 3,75 lub 4,75l a tu tylko 3,15l). 70g suchego tematu z automata z takiej doniczki to chyba jednak wcale nie taka miniaturka... 🙄  (jeszcze przecież też sporo wywaliłam przez pleśń) 

@Wladimir ale że to już teraz najlepiej jest to wykonać? Nie pod koniec flo się to robi? 

Dziś będę je podlewać, wyciągać z namiotu, moge im zrobić przed podlaniem fryzjera... Z tym że Tattito to grubo chyba pojechał, zaraz sprawdzę. 🙄

Dać im dziś drugi raz 1ml pk na 1l wody czy teraz lać już po 2ml? 

Dać coco milk tez biobloom? (ona ma te zmiany na listkach) Nie wiem czym ani jak jej mogę pomóc... 

Zjęcie aktualne dodam jak już się zwleke z łóżka. 

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na koniec to za późno będzie. Teraz jest ostatni gwizdek. Najlepiej w pierwszym-drugim tygodniu po zawiązaniu kwiatów. Zresztą widać u kolegi w fr.

Karmić czy nie karmić, ja się nie wypowiadam. Bo ostatnio przesadziłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi