Lady Green 2,225 Napisano 25 Listopada @Grzechoczący Grzechotnik frytki jadłam wczoraj... A jutro przez Ciebie będę jadła pączki. 😅 Takie dobre ostatnio próbowałam z nadzieniem z czekolady i mielonych orzechów czy migdałów, no wypas... 🤗 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,467 Napisano 25 Listopada @Lady Green zrob więcej 😋 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 25 Listopada @Boczelli mi się wydaje że po światło się pchają bo trochę lampę podniosłem i ta co była niżej wygląda jak lotki od strzały 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano 26 Listopada 3 tygodnie odkąd lampa jest ustawiona 12/12. Koniec cięć i gięć. Biorąc pod uwagę przejścia roślinek i fakt że namiot mają tylko dla siebie dopiero od nieco ponad tygodnia to nie ma chyba tragedii. Karmić je już czymś? Lampa na 100%. 2 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,483 Napisano 26 Listopada Co masz na podorędziu? Muszą jeść żeby kolby rosły 😎 💪 Piękne, zieloniutkie aż się świecą 😍💚👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano 26 Listopada @WymiataczMega chyba wszystko z biobizz, pk bio z atami. Coco milk (po lewej z przodu) dostaje co podlanie calmag ze względu na te zmiany na listkach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,483 Napisano 26 Listopada PK już dawaj. Calmag redukuj bo zaburza wchłanianie wcześniej wspomnianych 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,552 Napisano 26 Listopada @Lady Green jest i szalas dla skrzata🙃 roslinki wygladaja bardzo przyzwoicie👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano 26 Listopada (edytowane) @WymiataczMega a biobloom, topmax czy te inne bioheaveny? @moonka chyba mu kocyk z czegoś wytnę i narzucę na ten szałas żeby miał przytulniej. 🙂 Edytowane 26 Listopada przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,483 Napisano 26 Listopada @Lady GreenWiadomo, bloom i topmax też. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano 27 Listopada No to od następnego podlania (jutro) wjeżdżają nawozy, muszę się wziąć za ich karmienie bo jakieś automaty z innej fotorelacji nas wyprzedzają. 🙂 Tmp w dzień nawet 33°C jak zapomnę otworzyć okno w pokoju. W nocy nie wiem bo nigdy nie sprawdzałam, ale jak zapomnę zamknąć okno w pokoju to zimno rano jest. 🙄 3 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano Czwartek o 18:19 Zbyt wiele od wczoraj u roślinek się nie zmieniło... Niestety plamki na listkach coco milk wychodzą ponownie. Czym ją karmić? Dziś podlana już bez calmag, pierwszy raz dostała 1ml pk, biobloom jej odpuściłam (nie wiem czy potrzebnie) bo dosyć ciemna jest choć możliwe że to przez geny... 🙄 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,483 Napisano Czwartek o 19:08 P i K więcej 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Piątek o 20:31 @Lady Green Jey czy juz wysuszyłas wszystkie automaty ? Możesz podać wynik na sucho jak ci wyszło? @Lady Green Zebrałaś 544 g suchego ? Z ilu auto ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 525 Napisano Piątek o 20:35 @ZM-69 już dawno podawała 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Piątek o 20:35 @Adi_ejol Ile tego było.544 g suchego z ilu automatow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 525 Napisano Piątek o 20:36 @ZM-69 sobie przewiń i policz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 275 Napisano Piątek o 21:15 (edytowane) Chyba czas trochę wiatraków z góry wyciąć i doświetlić doły. Baldachim ładny, ale potrzebuje fryzjera. Coś na styl tego jak tattito zrobił ostatnio. Edytowane Piątek o 21:15 przez Wladimir 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano Sobota o 07:29 (edytowane) @ZM-69 były 3 automaty w 11 litrowych doniczkach + czwarty automat był upośledzony od początku, wyszła miniaturka w doniczce 3,15l - sprawdziłam. Nie wiem czemu ale byłam przekonana że te małe doniczki mają 3,75 lub 4,75l a tu tylko 3,15l). 70g suchego tematu z automata z takiej doniczki to chyba jednak wcale nie taka miniaturka... 🙄 (jeszcze przecież też sporo wywaliłam przez pleśń) @Wladimir ale że to już teraz najlepiej jest to wykonać? Nie pod koniec flo się to robi? Dziś będę je podlewać, wyciągać z namiotu, moge im zrobić przed podlaniem fryzjera... Z tym że Tattito to grubo chyba pojechał, zaraz sprawdzę. 🙄 Dać im dziś drugi raz 1ml pk na 1l wody czy teraz lać już po 2ml? Dać coco milk tez biobloom? (ona ma te zmiany na listkach) Nie wiem czym ani jak jej mogę pomóc... Zjęcie aktualne dodam jak już się zwleke z łóżka. Edytowane Sobota o 07:32 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 275 Napisano Sobota o 08:42 Na koniec to za późno będzie. Teraz jest ostatni gwizdek. Najlepiej w pierwszym-drugim tygodniu po zawiązaniu kwiatów. Zresztą widać u kolegi w fr. Karmić czy nie karmić, ja się nie wypowiadam. Bo ostatnio przesadziłem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach