Boczelli 3,452 Napisano 8 Listopada @Lady Green no tak co by ludzie powiedzieli na zdarty lakier 🙈😱😱😱🙆♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,217 Napisano 8 Listopada No i mi się skasowało to co napisałam przy dodawaniu zdjęć... 🤦♀️ @Boczelli jaja sobie przecież robię. 👍🏻 Proszę, miniaturka gigabud dała radę utrzymać bletki innym sposobem, a do gsc miałam okazję przy okazji użyć nie tylko swojej dłoni. 😅 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowIndoor15 59 Napisano 8 Listopada Ładnie idzie jakie masz Rh w tym momencie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,217 Napisano 8 Listopada @GrowIndoor15 nie mam pojęcia... 🙄 Ale staram się wlewać poniżej 7. Rh? Czy pH? 🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowIndoor15 59 Napisano 8 Listopada Rh jaka masz wilgotność w boxie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,217 Napisano 8 Listopada 50-60%, czasem ciut więcej jak osuszacza na czas nie opróżnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,452 Napisano 8 Listopada @Lady Green no przeciez wiem że jaja, nie warto się przejmować co ludzie mysla 🙃 ale widze ze paznokcie zmyte, a do zdjęcia z browarem nawet je obcięłaś 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowIndoor15 59 Napisano 8 Listopada Ile ma pomieszczenie M2? I jaki masz osuszacz bo ja teraz kupiłem trotec 12l/24H cały dzień chodził i wgl nie zbija wilgotności:/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,217 Napisano 8 Listopada (edytowane) @Boczelli nie przejmuje się. 😉 I nie zmyłam lakieru, jest tam cały czas, obskubany bezbarwny, nawet paznokci nie wyczyściłam. 😅 @GrowIndoor15 jakiś comfee, chyba też właśnie 12l/24h. Box 1x1x2m, osuszacz stoi w pokoju obok boxa. A pokój to nie pamiętam ile ma... z 5x4m... 🤷♀️ Edytowane 8 Listopada przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 275 Napisano 9 Listopada Może za daleko lampa jest od sezonów dlatego fotosynteza jest na niskim poziomie i mało rosną. Trzeba się skupić na sezonach, może podbij je do góry o 15cm. Ile jeszcze automatom brakuje? Całkiem solidne kolby porosły 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,217 Napisano 9 Listopada (edytowane) @Wladimir dziś i jutro jest/będzie 7 tygodni jak kwitną. Piją już mniej, wczoraj miałam je podlać i nie podlałam bo dalej mokro miały. Mam zdjęcia trichomów z czwartku, na pierwszych dwóch gigabud, na 3 gigabud dolne partie, na 4 purple punch, na 5 gorilla. Gsc nie zrobiłam bo nadal przewaga przezroczystych. A co do sezonów to co ja qrcze mam im podstawić...? Lampa jest na 100%, jeśli mam być szczera to miałam obniżyć moc na 75% z nadzieją że się zaczną wyciągać... 🙄 No palety im nie będę docinać, nie ma szans, musze sobie chyba więcej klocków drewnianych na szybkości załatwić albo nie wiem co... 🙄 Edytowane 9 Listopada przez Lady Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,217 Napisano 9 Listopada (edytowane) Wydaje mi się że przez noc sezony urosły... 🤔 Po doniczce automata z prawej strony widać. To może nic nie będę zmieniać...? 🤷♀️ A automatom chyba powycinam dzisiaj liście... ...albo chociaż pare. 🙂 GSC oszczędzę. Edytowane 9 Listopada przez Lady Green 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,535 Napisano 9 Listopada @Lady Green tym automatom zostalo tak niewiele, ze ja bym powycinal juz wiekszosc lisci 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,217 Napisano 9 Listopada (edytowane) Te automaty baaaaardzo już mi przeszkadzają, powiem Wam szczerze że ja to już nawet myślałam o tym aby automatom jak najniżej supercropping zrobić tak aby łodygi zwisały w dół i podwiesić gdzieś jakoś te donice u góry... 🤔 Obawiam się jedynie że jak to zrobie to okaże się że jest gorzej niż było a tego już nie cofne. 😅 Jakbym im zrobiła zamiast zwykłej defoliacji lollipopping to moģlo by się to udać. Edytowane 9 Listopada przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,471 Napisano 9 Listopada Teraz to nie łam bo zhermią się. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,217 Napisano 10 Listopada Dobra, żeby nie było że nawet do nich dziś nie zajrzałam to zajrzałam. Sezony kwitną od tygodnia choć nie wiem czy nie powinnam im liczyć flo odkąd lampa jest 12/12 czyli od wtorku. Widać po doniczce automata że rosną powolutku wzwyż, dziś powinnam je była podlać ale mi się nie chciało. 🤦♀️ Podleje jutro razem z automatami, może zrobie im wcześniej fryzjera ale nie wiem czy mi się będzie chciało. No ale przydał by im się chyba już... 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 138 Napisano 11 Listopada chyba pogoda u Ciebie depresyjna ^^ daj im oddychać 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,217 Napisano 11 Listopada @TaTTiTo to wszystko chyba wina depresyjnej muzyki której wczoraj słuchałam, dobrze że dziś jest już nowy dzień. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,217 Napisano 11 Listopada Qrwa mać... No to już wiem jak wygląda pleśń na roślinach. 🤦♀️ Głowny szczyt gigabud prawie cały trafił do kosza, pod wiatrakiem stała i chyba ją omijało... Tak czy inaczej dzis do namiotu musi wjechać osuszacz i drugi mieszający, nie wiem tylko gdzie (???), w Copperfielda będę się musiała bawić. 🙄 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,452 Napisano 11 Listopada 😥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach