Boczelli 3,301 Napisano 24 Października No no fiu fiu fiu fiu 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 24 Października @Boczelli moj facet będzie zachwycony poziomem moich żartów gdy kiedyś znowu przyjdzie mu do głowy poczytać moją fotorelację... 😊 I znowu za karę zamiast po imieniu to per Lady będzie się do mnie zwracał... 🙈 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 24 Października Ja właśnie miałem pisać, że tu musi być jakiś podstęp... że znowu chcesz kogoś celowo wkurwić 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Października @Lady Green będzie zazdrosny, będzie mówił Ci Królowo Zieleni 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 24 Października (edytowane) @WBB nieeeee... ja go nigdy celowo nie wqrwiam. 😉 A na żartach też się zna, przedostatnio gdy odwoził moją koleżankę do domu zapytał się jej czy prosto do domu ma ją zawieźć czy gdzieś po drodze skręcić... 🤦♀️ Odpowiedziała mu "byle bym do domu dotarła..." 🙈 No idiota. 🙄 @vego1989 on do mnie ciągle tak mówi, księżniczko, bogini, codziennie powtarza że jestem chodzącym sexem itd itp. Nie raz mu proponowałam aby sobie poszukał kogoś innego to nie i .uj. 😉 Edytowane 24 Października przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 24 Października (edytowane) @Lady Green no to teraz należało mu się za tą akcje 🙂 Wiesz, że na mnie zawsze możesz liczyć jak coś Księżniczko 😉 Edytowane 24 Października przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 24 Października @WBB z jego strony to były żarty, twierdzi że nie spodziewał się takiej odpowiedzi. Koleżanka za to od razu na 2gi dzien rano pisała czy moj mąż coś mówił bo nie pamięta nic z drogi powrotnej... 🤦♀️ Czasem się zastanawiam która płeć jest bardziej fałszywa... 🙄 Ale to chyba od jednostek zależy, nie od płci... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 24 Października (edytowane) @Lady Green jak to mówią... baba pijana - dupa sprzedana 😅 Edytowane 24 Października przez WBB 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 24 Października @WBB zepchnął byś jakby usiadła?😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 24 Października @WymiataczMega nie wypada spychac damy @Lady Green moja żona wie ze u mnie jest krótka pilka w razie czego-siekiera, ona i on jak by co 🤭 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 24 Października @WymiataczMega pytanie jest retoryczne 🙂 @Boczelli ale Ty możesz jakby co? 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 24 Października @WBB to ja mam siekierę nie ona 😁 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 24 Października 48 minut temu, WBB napisał: jak to mówią... baba pijana - dupa sprzedana Mnie ostatnio kumpel zarzucił że na każdej imprezie muszę dymy robić... 🙄 A to też nie prawda... 🤷♀️ Niech trzymają łapy przy sobie i liczą się ze słowami to dymów nie będzie, proste. 🤷♀️ Teraz to już się i tak nauczyłam i ostrzegam "na czas" zainteresowanych żeby hamowali ze słowami i czynami bo jak przesadzą to mogę zacząć być agresywna. 😂 O dziwo, to serio działa. 👍🏻😉 40 minut temu, Boczelli napisał: moja żona wie ze u mnie jest krótka pilka w razie czego-siekiera, ona i on jak by co 🤭 Moj brat ostatnio tłumaczył mojemu mężowi że jak kobieta zechce to zawsze znajdzie sposób choćby zamknięta w wieży siedziała. Trzeba robić tak by nie zechciała. I to chyba w sumie w 2 strony działa. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 24 Października Prawdę mówi.... ja przy pierwszym podjeździe tutaj z kopa w jajca dostałem i poleciała jeszcze Testerowi podkablować 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 24 Października @WBB to chyba ta cała pięćdziesiątka? 😅 @Lady Green poki co zadna ze stron nie zechciała 🙃 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 24 Października @Boczelli ale solidarność plemników chyba zadziałała bo Tester nie uznał komentarza za seksistowski 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 24 Października (edytowane) @WBB ja tam nigdy się nie skarżę i swoje sprawy załatwiam sama... 😉 Testera poprosiłam tylko o usunięcie niestosownych komentarzy, nic więcej. I usunął je wszystkie. Ale Zielony mnie namawiał na priv abym raportowała Ciebie i tego drugiego do Testera, ja jednak tego nie zrobiłam ani razu. 14 minut temu, Boczelli napisał: @Lady Green poki co zadna ze stron nie zechciała 🙃 No i oby tak zostało. 👍🏻 Edytowane 24 Października przez Lady Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 24 Października @Lady Green to było tak dawno, że ja niewiele już pamiętam 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 24 Października @WBB ja też już nie pamiętam... A Tester pousuwał wszystko śpiewająco więc sobie nie przypomnę... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 24 Października Pewnie już nie pamiętacie jak moje kwiatki wyglądają to proszę, oto i one. 😉 Sezony ciut popoprawiałam i zamieniłam miejscami. Czerwona kokarda niewidoczna na zdjęciu ale jest. 😉 3 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach