Skocz do zawartości
Lady Green

Miszmasz, mydło i powidło na 1m2 ☀️💦

Rekomendowane odpowiedzi

@Boczelli moj facet będzie zachwycony poziomem moich żartów gdy kiedyś znowu przyjdzie mu do głowy poczytać moją fotorelację... 😊 I znowu za karę zamiast po imieniu to per Lady będzie się do mnie zwracał... 🙈

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB nieeeee... ja go nigdy celowo nie wqrwiam. 😉  A na żartach też się zna, przedostatnio gdy odwoził moją koleżankę do domu zapytał się jej czy prosto do domu ma ją zawieźć czy gdzieś po drodze skręcić... 🤦‍♀️ Odpowiedziała mu "byle bym do domu dotarła..." 🙈  No idiota. 🙄 

@vego1989 on do mnie ciągle tak mówi, księżniczko, bogini, codziennie powtarza że jestem chodzącym sexem itd itp. Nie raz mu proponowałam aby sobie poszukał kogoś innego to nie i .uj. 😉

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB  z jego strony to były żarty, twierdzi że nie spodziewał się takiej odpowiedzi. Koleżanka za to od razu na 2gi dzien rano pisała czy moj mąż coś mówił bo nie pamięta nic z drogi powrotnej... 🤦‍♀️  Czasem się zastanawiam która płeć jest bardziej fałszywa... 🙄 Ale to chyba od jednostek zależy, nie od płci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, WBB napisał:

jak to mówią... baba pijana - dupa sprzedana 

Mnie ostatnio kumpel zarzucił że na każdej imprezie muszę dymy robić... 🙄 A to też nie prawda... 🤷‍♀️  Niech trzymają łapy przy sobie i liczą się ze słowami to dymów nie będzie, proste. 🤷‍♀️  Teraz to już się i tak nauczyłam i ostrzegam "na czas" zainteresowanych żeby hamowali ze słowami i czynami bo jak przesadzą to mogę zacząć być agresywna. 😂  O dziwo, to serio działa. 👍🏻😉

40 minut temu, Boczelli napisał:

moja żona wie ze u mnie jest krótka pilka w razie czego-siekiera, ona i on jak by co  🤭

Moj brat ostatnio tłumaczył mojemu mężowi że jak kobieta zechce to zawsze znajdzie sposób choćby zamknięta w wieży siedziała. Trzeba robić tak by nie zechciała. I to chyba w sumie w 2 strony działa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB ja tam nigdy się nie skarżę i swoje sprawy załatwiam sama... 😉 Testera poprosiłam tylko o usunięcie niestosownych komentarzy, nic więcej. I usunął je wszystkie.

Ale Zielony mnie namawiał na priv abym raportowała Ciebie i tego drugiego do Testera, ja jednak tego nie zrobiłam ani razu. 

14 minut temu, Boczelli napisał:

@Lady Green poki co zadna ze stron nie zechciała 🙃

No i oby tak zostało. 👍🏻

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie już nie pamiętacie jak moje kwiatki wyglądają to proszę, oto i one. 😉

Sezony ciut popoprawiałam i zamieniłam miejscami. 

Czerwona kokarda niewidoczna na zdjęciu ale jest. 😉

22.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi