Lady Green 2,135 Napisano 22 Października @vego1989 fim który na 2 z 3 sztuk okazał się toppingiem a na trzeciej ciężko stwierdzić, miniaturka bez treningu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października Fioletowe liście... gdyby to było tylko na purple punch mogłabym się łudzić że to geny (1 zdjęcie), no ale gsc nie powinna raczej robić się fioletowa (2 i 3 zdjęcie)... 🤷♀️ Gorilla i mini gigabud nie fioletowieją. Czego im brakuje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 23 Października @Lady Green PK 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @Boczelli czyli dobrze myślałam... lać im podwójną dawkę tego biobloombastica? Pomoze to cos? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 23 Października @Lady Green ja bym walił oprysk. Co masz w arsenale z PK? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października Ten zielony bloombastic mało ma tego PK... 5/6 albo coś koło tego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @Boczelli oprysk na flo? No właśnie mam tylko ten biobloombastic... 🙄 Musze się w końcu zebrać i zrobić jakieś zamówienie albo skoczyć do sklepu... @WBB chyba 8-12. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października Plagron ma śliczne butelki... Takie fioletowe, pasowały by do tego Lumateka 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 23 Października Zielony bio bloombastic ma pk 8-12 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 23 Października @Lady Green ten bioblombastic jest dobry. Ja tam pryskam na flo czemu nie 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października Ja jeszcze miałem fioletowy i czerwony bloombastic więc się mi miesza teraz 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 23 Października @Lady Green Na oucie deszcze padają, czy to weg czy flo. Nic im nie będzie od oprysku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @WBB nie ma szans, nigdy dobrowolnie nie podam moim roślinkom plagtona. 😅 3 minuty temu, WymiataczMega napisał: Na oucie deszcze padają, czy to weg czy flo Dlatego też tak cenie sobie indoor. 🤍 Roślinki nie mają na sobie niewiadomo czego itd, btw moj out też był pod dachem gdy padało. 🙈 Narobie syfu tylko tym opryskiem i będę musiała sprzątać... 🙄 @Boczelli a jakie proporcje i ilości? Nigdy nie robiłam oprysku... Nie popali ich od lampy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 23 Października @Lady Green to wyjeb na oprysk i pk w korzeń ładuj. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @WymiataczMega podwójną dawkę? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 23 Października @Lady Green daj w korzen jak ms potem na mnie być 🤭 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @Boczelli to proporcji do oprysku nie podasz? 😅 dzień podlewania jutro dopiero... może bym się skusiła... 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października @Lady Green a te liscie są takie sztywne kruche ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @vego1989 nie, tylko te końcówki przypalone wcześniej biotabsem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 23 Października @Lady Green 150% dawki doglebowej 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach