Wladimir 268 Napisano 22 Września @moonka myślę że woda + odrobina miłości to sekret koleżanki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 22 Września Chyba czerwoną kokardę im zawiążę żeby mi ich nikt czasem nie urzekł... 🙃😂 Pytanie z serii głupich. Skoro zaczynają już kwitnąć to moge je już traktować tak jak sezony czy nadal są bardziej podatne na stres? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 23 Września Wydaje mi się że automaty rządzą się swoimi prawami i nie powinno traktować się ich jako sezony w ogóle. Może ktoś kto więcej wie powie bardziej szczegółowo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 23 Września Jak kwitną to traktuj jak sezony. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 23 Września (edytowane) Wczoraj sezony straciły głowy i niektore szczyty, dorzuciłam sobie więc je do wyciskarki podczas robienia soczku i wypiłam. 👍 O niebo lepsze niż jarmuż. 😉 Edytowane 23 Września przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 23 Września Ja od czwartku urlop, wczoraj jedna poszła pod kose,.wyszło około 30g, jutro idzie druga pod kose więc fajnie się zapowiada. No i w planach mam zrobić coś podobnego co Ty plus Bhang lassi, takie z prawdziwego zdarzenia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 23 Września @Mnich nie jestem pewna ale mąż koleżanki (hindus) chyba kiedyś mnie czymś takim częstował, na pewno mango też tam dodawał bo ono ratowało całość. 🤔 Jeśli o mnie chodzi i moje smaki to nie było to za dobre... ale ja ogólnie jogutów nie lubie i nie jadam. Pochwaliłam go oczywiście ale tylko patrzyłam jak gdzieś wyjdzie żeby to wywalić do zlewu. 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 23 Września Automaty dzień 26, takie jakieś rozczochrane mi się dziś wydają... 🤷♀️ Sezony natomiast ze względu na spore różnice zostały albo z 6 albo z ośmioma szczytami. Potem zdecyduje ktore wylecą. 6 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 24 Września Czemu rozczochrane? Wygląda dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 25 Września Automaty dzień 28, w weekend będzie fryzjer, akurat będzie tydzień od pokazania pierwszych włosków. Za dużo się nie zmienia. Nie dostały jeszcze drugiego biotabsa, dam im dzisiaj. Serio połówkę? Dodawać im już jakieś nawozy do wody? Przed wczoraj dostały pierwszy raz bioheaven, tak to leci sama woda. I jakby pytań było zbyt mało... Dać lampę już na 75% i wyżej? Czy wstrzymać się tydzień aż się ogarną po fryzjerze? 4 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 25 Września Po fryzjerze daj im 1-2 dni i podkręć lampę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 26 Września Tak, lepiej dwa razy po połówce niż raz przedobrzyć, zwłaszcza że jeden był i nie wychodzą niedobory. Do wody to można dawać na tym etapie tylko bakterie, grzyby lub inne gleboboostery. Jest tabletka co chcesz więcej, tam jest całe npk. Bio haven to chyba extrakt z yukki i właśnie to taki typowy booster. Więc dobrze myślisz. Jakie jest teraz ustawienie lampy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 26 Września (edytowane) @Wladimir 50% i chyba jakieś 50 cm nad automatami, może 40... codziennie troszkę podnoszę, musiałabym zmierzyć. Edit: Dokładnie tak jw. 40-50cm od szczytów automatów. Edytowane 26 Września przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 26 Września Jak tak to dawaj już 75% i oczywiście o połóweczce nie zapomnij. Wciskaj głęboko to szybciej się wczyta i będzie widać zmiany. Te sezony to coś ciełaś? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 26 Września (edytowane) Fuck... opisałam się i mi znikło... @Wladimir dziś dostaną i połóweczkę i piciu, wczoraj sie nie wyrobiłam, pewnie biedne pustynie tam już mają. Sezony straciły głowy i jakieś szczyty w niedziele, zostawiłam im od 6 do 8 szczytów na roślinkę zależnie od wielkości, potem bede decydowac ktore zostają a ktore nie. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, czy źle... ale jakoś tak samo wyszło. 🤷♀️ Edytowane 26 Września przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 26 Września Ok... no więc trochę zmieniłam zdanie... 😂 Fryzjer był jednak dzisiaj, wyleciały największe wiatrakowe + 1-3 piętra licząc od dołu na każdym szczycie. Lampa zostaje więc na razie na 50%, podniosłam ją też ciut wyżej. I qrcze jak zobaczyłam te ich najniższe liście... takie ciut zżółkłe... 😅 to dałam im w końcu po całym tym biotabsie... 🙈 Oby były faktycznie głodne. 🙏🙄 ...nie to żeby mi się nie chciało ich rozpoławiać... 😎 Ta mini gigabud dostała połóweczkę po raz pierwszy i ostatni, akurat jedna tabletka pokruszona w opakowaniu się trafiła. 😊😅 2 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 29 Września Automaty zaczynają 2gi tydzień flo. Musze pomyśleć nad jakimiś zmianami w boxie, aktualne ustawienie już mi się nie podoba. Dodatkowo niektóre szczyty wywaliło wzwyż, inne są zbyt nisko... Jakieś sugestie? No i sezony.... chyba za wcześnie na kolejne cięcie? Rozstrzał jeśli chodzi o ich wielkość jest spory. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 29 Września @Lady Green no rzeczywiście miszmasz tu 🤭 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 29 Września Daj pod sezony jakieś podstawki i może w środek je 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 29 Września @WymiataczMega sezony muszą być na dole schowane bo światełko jest już na 75%, to za dużo dla nich. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach