radlaw87 14 Napisano 2 Września Siemanko mam pytanie, co to może być za odmiana i czy w ogóle ona puści jakieś topy czy to już koniec jej kwitnienia, roślina ma 80dni, podlewam biohumusem od jakiś 3tyg, pewnie coś robię źle i proszę o poradę dzieki z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,178 Napisano 2 Września (edytowane) @radlaw87 juz buduje topy przeciez. Za kilka tygodni będzie gotowa. Odmian jest tysiące nikt ci nie powie dokladnie jaka to Edytowane 2 Września przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 2 Września Dzieki kolega, bo ogólnie również niema zapachu i tak się zastanawiam co to za shit 🙃 pozdrawiam, zdam relacje co się z nią dzieje jak co.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 2 Września Bo jeszcze nie ma co pachnieć poczekaj jakieś 3 tygodnie i będzie zapach 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 14 Września Niestety od tygodnia niema słoneczka i leje kapa trochę 😑 A pytanko takie, czy wszystko gra czy to jakieś siano? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 15 Września Będzie git tylko dobrze żebyś jej zapewnil światło. Stosujesz jeszcze jakieś nawozy? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 15 Września @Mooshrom @Mooshrom Tylko biohumus, niestety ze światłem to jestem uzależniony od pogody, od początku jest na balkonie ma prawie 100dni, ale od dzisiaj jest słoneczko wkoncu. Pierwsza moja łodyga xd @Mooshrom Zastanawiam się czy jeszcze lisci czasem nie opierdolic trochę? Ktoś coś? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 15 Września 7@radlaw87 70cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 15 Września 47 minut temu, radlaw87 napisał: Zastanawiam się czy jeszcze lisci czasem nie opierdolic trochę? Ktoś coś? nie ma co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 15 Września @Tester 7@radlaw87 70cm to ta sama roślina z inne przyczajki napewno nic nie ciąć, ogólnie to już ojebalem 30 lisci przez jej karierę... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 15 Września @radlaw87 jak nie zasłaniają topów nie jest gęsto to nie ma co ciąć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 18 Września Coś tam się puszcza chyba 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 18 Września Podpowie ktoś ile to qrwa jeszcze? Xd nieno zartuje ale sądziłem 1czerwiec, po tygodniu ja wyjebało (pestke) a po 3tyg poszła na balkon i tak stoi do dziś xd może ja jej przeszkadzam w kwitnienie haha. Podlewam biohumus i do warzyw npk 2.5-2.5-3 I teraz pytanie pomaga coś taki nawóz do warzyw? Pozdro 600 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Września (edytowane) @radlaw87 zamów sobie pk przecież to nie majatek, a będzie puchlo Edytowane 18 Września przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,178 Napisano 18 Września Jak na taka balkonöwe to ladna. Pewnie jeszcze z miesiac albo I lepiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 19 Września @vego1989 kupiłem dzisiaj pk ale muszę poczekać ze 3,4dni bo trochę jej nalałem wczoraj tzn. Ona pije 0,2L wody z odżywką dziennie, dzień w dzień wale jej drina od 2tyg, widać że wszystko przyjmuje cpunka xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Września @radlaw87 o.2 to się daje na 3dniowe sazonki, ładuj tam z litre ona musi pic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 21 Września Noce coraz chłodniejsze dzisiaj u mnie 10, no ale nic czekamy na słoneczko, na pogodę ostatnio wgle nie mam co narzekać bo cały czas grzeje przez około 7h do zachodu, a to fota z nocy 🧐 Jeszcze mam takie karły około 5tyg mają ale myślę że jak zabraknie pogody to pójdą pod led 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 21 Września A jeśli chodzi o miejscówkę to najlepsza jak co jeśli chodzi o promowanie ziolka, może nie groweruje ale pale od 20lat cały czas i nie mam z tym problemu, dużo osób mnie zna tylko z tego xd aaa najważniejsze jak przychodzę z roboty zapale to działa przedewsztstkim przeciw bolowo robię w budowlance niema lekko xd wiadomo od odmiany zależy Ci na co pomoże pozdro 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 21 Września ☀️🌞☀️🌡 Co o tym myślicie? Bardzo pomału dojrzewa cipa, a tu z odnuza z samego dołu foto W takim tempie to snieg zdąży spaść he @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach