Adi_ejol 595 Napisano 26 Września No z tymi doniczkami to już profeska haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 626 Napisano 26 Września @Adi_ejol w planach mam upgrade lampy to dopiero będzie profeska A te donice całkiem spoko, lepsze niz worki 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,604 Napisano 26 Września @szamayo nowa lampa będzie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 595 Napisano 26 Września @szamayo przyjdą kruche czasy to sobie jeszcze fundament zaizolujesz xD a nie myślałeś namiotu większego? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 626 Napisano 26 Września @WymiataczMega chce kupić Spider Farmer SF1000, ale to dopiero za 2 msc czyli na kolejne grow @Adi_ejol cały czas o tym myślę 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 276 Napisano 26 Września Pamiętaj żeby wziąć wersję EVO! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 626 Napisano 26 Września @Wladimir z ciekawości dopytam co daje to EVO ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 276 Napisano 26 Września Niższa temperatura, większa wydajność. To chyba najlepszy typ diód stosowanych obecnie w lampach dokładnie nazywają się Samsung lm301h evo. Pogoogluj, poczytaj. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 626 Napisano 26 Września @Wladimir właśnie taką chcialem sobie kupić jest też SF1000-D dużo tańsza więc pewnie i gorsza tym się kierowałem, niska moc duża wydajność w dodatku regulowana, ciekawe jak będzie działać w porównaniu do ledam 60W Widziałem filmiki to robi robotę ta lampa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 626 Napisano 27 Września Dzień 25 Wczoraj podlałem wszystkie rośliny 1l wody + 0,3 calmag 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 626 Napisano 28 Września Dzień 26 Podlane wszystkie z baniaka 5L wiec wychodzi ponad Litr na donice Gorilla zaczęła kwitnąć foto nr 2 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 626 Napisano 29 Września Dzień 27 Niedługo musi wjechać kolejny fryzjer 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,604 Napisano 29 Września Idą jak pojebane👍💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 626 Napisano 30 Września Dzień 28 Lekki fryzjer i narazie spokój niech się trochę kwiatów pojawi i wtedy kolejny fryzjer 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 626 Napisano 1 Października Dzień 29 Roślinki posmutnialy, ostatnie podlanie sobota dziś wtorek, wczoraj było jeszcze ok czyli podlania muszą być częstsze, dotychczasowe 3 dniowe przerwy już się nie sprawdzają, czyli zapotrzebowanie na wodę rośnie. Dzisiaj suplementacja 1l wody + 1ml grow, 1ml fish mix, 2ml bloom, 1ml top max, 2ml Acti Vera, 2ml Bio heaven Myślę że jak roślinki potrzebują więcej wody a ja suplementuje je litrem wody z odżywkami tylko i litrem z calmagiem to kolejne podlanie będzie jutro, bądź za dwa dni żeby nie wyschły. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 626 Napisano 2 Października Dzień 30 Greiphrut'y pną się ku górze, Gorilla się właśnie budzi do tego samego, Zkittlez wydaje się że najdłużej potrzebuje czasu do startu. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 626 Napisano 4 Października Dzień 32 Roślinki mają się dobrze, tak myślę, gdzie nie gdzie idzie dostrzec różne barwy na końcówkach liści ale ja w to nie wnikam. Wczoraj podlewałem wszystkie rosliny litrem wody z 0,3 calmagu Kolejne podlanie będzie sama woda Jeden Greiphrut wchodzi na wyższy poziom kwitnienia w porównaniu do reszty, już tworzy ładne szczyty 1 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 626 Napisano 5 Października Dzień 33 Doły wyciąłem 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,604 Napisano 5 Października Elegancko 👍 grube łodygi mają. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 626 Napisano 5 Października @WymiataczMega ciekawe czy pójdą wszystkie dobrze po toppingu, wychodzi na to, że tak 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach