szamayo 590 Napisano 31 Sierpnia Witam w mojej kolejnej fotorelacj mały upgrade sprzętu, nowe donice, nowe nawozy, nowa ziemia, nowe odmiany Sprzęt ten sam : Box 40x40x120 Nawozy biobizz allmix cały zestaw z tabelki Ziemia biobizz allmix z małą częścią ziemii zwyklej wymieszanej lekko z light mix jako baza Lampa Ledam 60 W Trening to będzie lst + topping na wszystkich automatach 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 31 Sierpnia Elegancko👍. Powodzenia 👊. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 31 Sierpnia @szamayo widze ze dorobiles sie doniczek 😅 powodzenia 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 2 Września Przed chwilą włączyłem im pierwsze światło, od jutra zaczynam im liczyć dni. Cieszę się że, wszystkie cztery rośliny wyszły w tym samym czasie Lampa na ok 45cm wysokości 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,137 Napisano 2 Września @szamayo to, ze wyszly razem jest juz pierwszym malym sukcesem🙂😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 2 Września @moonka Myślałem że zawsze wychodzą +/- w tym samym czasie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,137 Napisano 2 Września @Prepers bywaja rozjazdy nawet do tygodnia przy pestkach z "jednego pudelka"🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 2 Września @moonka Spójrz do mnie, zawsze tak mam waciki, i 432hz prawie 100% skuteczności, ale do porownania tylko fast buds 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 2 Września 1 godzinę temu, moonka napisał: @szamayo to, ze wyszly razem jest juz pierwszym malym sukcesem🙂😂 Tez tak uważam, zawsze lepiej jak idą równo mniej więcej, tam nie musi być idealnie 1 dzień różnicy to brak różnicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woozy92 0 Napisano 3 Września @szamayo co to masz za donice? Ile L ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 3 Września @woozy92 własnej roboty z foli kubelkowej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 3 Września 4 godziny temu, Boczelli napisał: @woozy92 własnej roboty z foli kubelkowej W rzeczy samej, mają około18cm średnicy i 25cm wysokości także są dograne idealnie pod boxa Dzień 1 Musiałem podsypać ziemią bo po podlaniu poziom ziemi się obniżył i było wrażenie jakby rośliny szły w górę w poszukiwaniu światła 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 4 Września Dzień 2 Woda + root juice 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 4 Września Nie ma się do czego przyjebać😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 4 Września @WymiataczMega jeszcze nie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 6 Września (edytowane) Dzień 4 Jeden Greiphrut jakby w tyle, możliwe że przelałem go troche Edytowane 6 Września przez szamayo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 7 Września (edytowane) Dzień 5 Generalnie wszystkie odmiany idą dobrze, jeden Greiphrut trochę lichy, ale jego akurat najbardziej mi nie szkoda więc nic nie kombinuje ze światłem, bo Gorilla za to jakby zyskiwala Edytowane 7 Września przez szamayo 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 8 Września Dzień 6 Roślinki dostały: 1l wody, 4ml Root Juice, 2ml Bio Heaven, 2 ml Acti Vera, 0,3ml Calmag 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 9 Września Dzień 7 dwie u góry chyba mają mniej światła, możliwe że przez zły poziom lampy 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 11 Września Dzień 9 Za 3 dni robię pierwsze LST Lewa strona to Grejpfruty, Po prawej na dole Gorilla, a u góry Zkiettlez Najlepiej idzie Grejpfrut i Gorilla Zkittlez jakby w tyle 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach