XxxZiołoxxX 0 Napisano 29 Sierpnia Siema jaki grow box by był dobry pod 1-4 roślinki A lampe to chyba mars hydro ts 600 wezmę. Czy już się nie opłaca? Może inną wziąść? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 30 Sierpnia Na 4 roślinki bym brał tsw2000 lampa 300w jeśli chodzi i ten mars hydro. ( Najlepiej lumatek jak dla mnie) I do tego namiot 80x80 albo 90x90. Zależy czy chce się robić dobrze czy aby robić. Hobby jak hobby zawsze kosztuje nie ważne co robisz. 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 64 Napisano 30 Sierpnia Polecam namiot 80x80- 180 a lampę lumatek... Ja osobiście mam 200w i póki co wystarczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 30 Sierpnia @XxxZiołoxxX napisz jaki masz budzet to doradzimy konkretnie. Obczaj sobie stronke Mars Hydro albo Spider Farmer i popatrz na gotowe zestawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxxZiołoxxX 0 Napisano 30 Sierpnia @Boczelli dzięki już kupuje zestaw na spider farmer 400 euro Będzie dobry 70x70x160 niby na 2 rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 30 Sierpnia @XxxZiołoxxX ja w 70x70 robilem po 5 roslin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach