Lady Green 1,924 Napisano Niedziela o 10:07 (edytowane) @moonka tak... i jeszcze dodaj do tego mandat którego ostatecznie nie dostałam... 🤦♀️😂 Edytowane Niedziela o 10:09 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,088 Napisano Niedziela o 11:23 Godzinę temu, Lady Green napisał: @moonka tak... i jeszcze dodaj do tego mandat którego ostatecznie nie dostałam... 🤦♀️😂 jestem zbyt mloda i piekna zeby za to zapłacic😉🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,924 Napisano Niedziela o 11:40 @moonka zapytałam tylko ładnie czy nie mogłoby się skończyć na upomnieniu... 😊 Przeszukali mnie tylko i puścili. 😂 Tzn do bagażnika tylko zerknęli. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,016 Napisano Poniedziałek o 18:45 Zrobiłem im kolejnego fryzjera, już ostatniego tak mocnego. Do tego wyleciała roslinka która nie przezyla łamania, przez co zrobiło się trochę więcej miejsca.🙃 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,101 Napisano Poniedziałek o 20:51 Te dziewczyny z tyłu jak się prężą do światła 💚. Pięknie rosną pod tym LEDem 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,016 Napisano Poniedziałek o 20:53 @WymiataczMega ta z tyłu ma szczęście bo tez miała być łamana 🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach