Lady Green 2,128 Napisano 27 Października (edytowane) @moonka tak... i jeszcze dodaj do tego mandat którego ostatecznie nie dostałam... 🤦♀️😂 Edytowane 27 Października przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 27 Października Godzinę temu, Lady Green napisał: @moonka tak... i jeszcze dodaj do tego mandat którego ostatecznie nie dostałam... 🤦♀️😂 jestem zbyt mloda i piekna zeby za to zapłacic😉🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 27 Października @moonka zapytałam tylko ładnie czy nie mogłoby się skończyć na upomnieniu... 😊 Przeszukali mnie tylko i puścili. 😂 Tzn do bagażnika tylko zerknęli. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 28 Października Zrobiłem im kolejnego fryzjera, już ostatniego tak mocnego. Do tego wyleciała roslinka która nie przezyla łamania, przez co zrobiło się trochę więcej miejsca.🙃 6 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 28 Października Te dziewczyny z tyłu jak się prężą do światła 💚. Pięknie rosną pod tym LEDem 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 28 Października @WymiataczMega ta z tyłu ma szczęście bo tez miała być łamana 🤣 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 2 Listopada Suprise po dwóch dniach nieobecności. Jednak majstrowanie przy nawodnieniu zawsze się źle kończy 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 2 Listopada @Boczelli niemila niespodzianka🙃 duzo polecialo czy tylko to co widac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 2 Listopada (edytowane) @moonka no może z 5l tego bylo, dobrze ze mam na miejscu odkurzacz budowlany, wiec szybka akcja i ogarnięte. Ale za każdym razem jak grzebie przy tych blumatach to potem mi zalewa, chyba nigdy się nie nauczę haha 😁 Edytowane 2 Listopada przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 2 Listopada @Boczelli u mnie odkurzacz z karcher stoi obok boxa od czasu blumat🤣 widze, ze mamy bardzo podobne myslenie😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 3 Listopada A tak wygladaja roslinki na ten moment 6 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 3 Listopada @Boczelli ladnie szronia ale topy chyba nie sa narazie zbyt duze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 3 Listopada @moonka no nie są. Tzn. na wielkość są raczej ok na ten moment, ale nie podoba mi się sama struktura szczytow w tym grow 😐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 5 Listopada Pianka musi być 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 5 Listopada (edytowane) @Boczelli u mnie idenatyczna sytuacja. Zaraz ide wylaczyc pompke i bede podlewal🙃 w czym ja napowietrzasz, ze masz jeszcze tyle wolnego miejsca? Ja mam wiaderko chyba 10 litrowe, leje 8litrow i zawsze przy napowietrzaniu podloga dookola jest mokra😅 Edytowane 5 Listopada przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 5 Listopada (edytowane) @moonka mam takie duże wiadro po jakimś gipsie czy zaprawie chyba 30 czy 40l, tutaj tylko 10l herbatki robie Edytowane 5 Listopada przez Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 10 Listopada Tropicana Cookies 1 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 10 Listopada (edytowane) Tak to wyglada w okolicach 3 tygodnia flo 🙃 Edytowane 10 Listopada przez Boczelli 4 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 10 Listopada Zaczyna to wygladac🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 10 Listopada (edytowane) @Boczelli lampe przełączyłeś przed opuszczeniem bazy? 😉 100% już jedziesz? Edytowane 10 Listopada przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach