divi0000 52 Napisano 20 Października Siemka, Dzień 26/24 Podlane 1.5l + 3 ml grow + 4 ml bloom + 1.5 ml top, ogólnie od wtorku były podlane jeszcze z dwa razy. Dziś mnie tak zastanowiło, bo to jest Danger Zones, I wydaje mi się, że kwitnie naprawdę ładnie, pąki są jędrne, itp, widać :), ale White Widow, też na początku miał jakby jedrniejsze, bardziej pulchne pąki, a teraz takie jakieś nie jakie, i dużo ciemnych włosków, czy wszystko ok? Czy może coś nie tak robię? Ogólnie prócz tego nie, zauważyłem niczego nie pokojacego. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,101 Napisano 20 Października Już nie dawaj grow. Rośliny nabite azotem jak PKS do Lichenia 😉. Przez nadmiar azotu pąki mogą być nie takie jakich oczekujesz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 52 Napisano 23 Października Dzień 29/27 White Widow podlana sama woda 1l o pH +/- 6.2 Danger Zone 1l + 1.5 ml bloom + 0.8 ml top, White, w tym tygodniu dostanie sama tylko wodę, chce glebę z nawozu trochę wytegowac. Danger był podlewany tak samo jak White, więc w tym tygodniu dostanie trochę mniejsze dawki, nawozu. BioBizz Grow odstawiony 🙂 @WymiataczMega Pytanko, bo na White Widow, końcówki liści żółkną, to może być wina, tego że z Grow za bardzo leciałem? Nabite jak PKS, azotem? 😉 Danger ⚡ nabiera formy 🙂 White za to chyba w Licheniu formę zostawil, z mocherami 😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,101 Napisano 23 Października Dokładnie od azotu takie. Aż się świecą 😉. Nic im nie będzie. Ładne sztuki 💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 52 Napisano 23 Października Aaa, sorry, zapomniałem dodać foty Danger⚡Dzięki 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 23 Października @divi0000 jedź na samej wodzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 52 Napisano Niedziela o 08:54 @Szym wczoraj podlewalem je po litrze wody na każdą, white widow sama woda, a danger z dodatkiem 2ml bloom i 0.8ml top, white widow lac woda, tak długo póki nie zacznie "poprawiać" swojej kondycji? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach