JarzynaSWDN 323 Napisano 2 Listopada Koniec 5 tygodnia od przełączenia, troszkę się wyjada z azotu, stare dolne liście żółkną i łatwo się odrywają, dostaje po 3ml na L grow i bloom i 0.5/L cal mag, kleji sie strasznie i pachnie tak owocowo/ cytrusowo jeden sampelek już się suszy 😅, jeden klon się troszkę przypalił a drugi daję radę, ogólne i roślina i klony sa troszkę od światła przypalone na górnych liściach, lampa na 💯 i tak zostanie, liści palić nie będę, a jak zmiejsze moc to dolne partie na tym stracą więc będzie musiała dać radę tak jak jest 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 323 Napisano Piątek o 23:25 Zbliża się powoli koniec 6 tygodnia od przełączenia, roślina rośnie ok, małe problemy z ph, jeden klon i roślina miala ph troszkę za małe więc została przelana samą wodą żeby je podbic i dostała 4ml /L bloom i 2 ml/ 3L pk13/14 azotu nie dostała, klon też przelany 2ml/ L grow i bloom, pH odpływu w roslinie po przelaniu podbidte do 7, następne przeleje tylko tyle żeby sprawdzić jaki będzie odpływ, trochę jej papu brakuje pewnie przez to ph ale tragedii nie ma, jeszcze z 3 - 4 tygodnie i będzie gitara, nie będę się pierdolić w czekanie na trichomy bo nie mam co jarać, chujowa sprawa bo moj dobry przyjaciel który się tym zajmował i od którego brałem temat, zmarł na raka na koniec tamtego miesiąca, więc ten pierwszy zbiór będzie jaki będzie, palenie klepie bo zajaralem dzisiaj po drodze do sklepu sampelka i sie ujebalem jak dzik, aż mie się źle szło, usypiacz ale dobry 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 323 Napisano 13 godzin temu (edytowane) Ze względu na krążące zarodniki pleśń na forum, obniżenie i temperatury i wilgotności 😂🫣 Dzień i noc a czasami nawet do 44% spada Edytowane 13 godzin temu przez JarzynaSWDN 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,097 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, JarzynaSWDN napisał: Ze względu na krążące zarodniki pleśń na forum, Ja to nawet nie wiem czy jest sens cokolwiek działać w tym kierunku... ostatnio jak były jajca to chyba żaden się nie uchronił... tamta Pani klątwy rzuca jak czarownica 🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,073 Napisano 12 godzin temu @WBB no wypraszam sobie. 🙂 Ja nigdy nikomu źle nie życzę. 🤷♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,097 Napisano 12 godzin temu @Lady Green ja wiem... ale możesz nie panować nad swymi mocami..... 😉 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,073 Napisano 12 godzin temu @WBB ale to nie zmienia faktu że nie ma w nich nawet krzty zła. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach