JarzynaSWDN 384 Napisano 2 Listopada Koniec 5 tygodnia od przełączenia, troszkę się wyjada z azotu, stare dolne liście żółkną i łatwo się odrywają, dostaje po 3ml na L grow i bloom i 0.5/L cal mag, kleji sie strasznie i pachnie tak owocowo/ cytrusowo jeden sampelek już się suszy 😅, jeden klon się troszkę przypalił a drugi daję radę, ogólne i roślina i klony sa troszkę od światła przypalone na górnych liściach, lampa na 💯 i tak zostanie, liści palić nie będę, a jak zmiejsze moc to dolne partie na tym stracą więc będzie musiała dać radę tak jak jest 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 384 Napisano 8 Listopada Zbliża się powoli koniec 6 tygodnia od przełączenia, roślina rośnie ok, małe problemy z ph, jeden klon i roślina miala ph troszkę za małe więc została przelana samą wodą żeby je podbic i dostała 4ml /L bloom i 2 ml/ 3L pk13/14 azotu nie dostała, klon też przelany 2ml/ L grow i bloom, pH odpływu w roslinie po przelaniu podbidte do 7, następne przeleje tylko tyle żeby sprawdzić jaki będzie odpływ, trochę jej papu brakuje pewnie przez to ph ale tragedii nie ma, jeszcze z 3 - 4 tygodnie i będzie gitara, nie będę się pierdolić w czekanie na trichomy bo nie mam co jarać, chujowa sprawa bo moj dobry przyjaciel który się tym zajmował i od którego brałem temat, zmarł na raka na koniec tamtego miesiąca, więc ten pierwszy zbiór będzie jaki będzie, palenie klepie bo zajaralem dzisiaj po drodze do sklepu sampelka i sie ujebalem jak dzik, aż mie się źle szło, usypiacz ale dobry 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 384 Napisano 12 Listopada (edytowane) Ze względu na krążące zarodniki pleśń na forum, obniżenie i temperatury i wilgotności 😂🫣 Dzień i noc a czasami nawet do 44% spada Edytowane 12 Listopada przez JarzynaSWDN 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 12 Listopada 9 minut temu, JarzynaSWDN napisał: Ze względu na krążące zarodniki pleśń na forum, Ja to nawet nie wiem czy jest sens cokolwiek działać w tym kierunku... ostatnio jak były jajca to chyba żaden się nie uchronił... tamta Pani klątwy rzuca jak czarownica 🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,159 Napisano 12 Listopada @WBB no wypraszam sobie. 🙂 Ja nigdy nikomu źle nie życzę. 🤷♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 12 Listopada @Lady Green ja wiem... ale możesz nie panować nad swymi mocami..... 😉 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,159 Napisano 12 Listopada @WBB ale to nie zmienia faktu że nie ma w nich nawet krzty zła. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 384 Napisano 14 Listopada Zaczyna robić się purpurowo niebieski kolor 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 384 Napisano 17 Listopada Koniec 7 tygodnia od przełączenia, czyli jakoś 6 tydzień kwietnia. Problemy z pH dalej wczoraj ją przeplukalem samą wodą, teraz będzie podlewana tylko wodą, topki zaczynają się grubsze robić, co raz więcej lisci się robi żółtych, dam jej Max 3 tygodnie jak jej ph nie zabiję to ją zetne bo nie chcę mi się już pierdolić z tą doniczką, resztę ziemi która mi została chyba po prostu wyjebie do kosza, kupiłem dolomit i miałem to wymieszać ale chyba kolejny raz ryzykować nie będę i zacznę od początku tylko już nie z biobizz, mam tu lokalną firmę która produkuje żywą ziemię i suche dodatki które się dodaję raz lub dwa w zależności od długości vega a tak sama woda Kilka zdjęć bez światła 5 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 384 Napisano Środa o 21:44 Połowa 8 tygodnia od przełączenia 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 384 Napisano Czwartek o 21:31 Zapomniałem o wariatach 😅 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 384 Napisano Sobota o 20:17 Ostatnia prosta, w namiocie robi się kolorowo 4 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano Sobota o 20:25 Mamy jesień 💚👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,967 Napisano 22 godziny temu No ładnie się wybawiła. Tylko przez podaż nawozów czy temperaturą też się bawiłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 384 Napisano 20 godzin temu (edytowane) Ona już oprócz wody od tygodnia nic nie dostaję, mi się wydaje że ona tak ma od ph w ziemi bo lipne jest, dla mnie bomba mniej azotu w roślinie i ładnie to wygląda, a temperature tylko parę razy obniżyłem w nocy, mieliśmy śnieg i przymrozki więc zostawiałem otwarte okno i było 15 stopni przez około 4 do 5 godzin Ale nie wydaje mi się że to od temperatury, klony są zielone, ale one tydzień jakoś do tyłu są dzisiaj dostały ostatnie papu i jak żółte się zrobią to je zetne Edytowane 20 godzin temu przez JarzynaSWDN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach