szatan 11 Napisano 20 Sierpnia 2024 @Mnich praktycznie tak, ale skubałem je konkretnie i "mikrovelle haze", do mikrofalowki i gotowe😉nasionka się pojawiły ale bez tragedii. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 20 Sierpnia 2024 Ja chyba jednak miałbym obawy... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 20 Sierpnia 2024 @Mnich dwa razy już to przeżyłem niestety, więc dam radę 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,991 Napisano 20 Sierpnia 2024 @Mnich pewnie na bieżąco kastrowanie robił 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 20 Sierpnia 2024 @WymiataczMega dokładnie 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 20 Sierpnia 2024 nie chce Was straszyć, ale puki co te niby jajka zamieniają się w kwiatki i nowe listki 🙂 obserwacja trwa! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 22 Sierpnia 2024 (edytowane) to chyba były moje niespełnione marzenia, ale tak mnie te jaja omamiły 😉 urwałem to wszystko w jasną cholerę! JAJA!!! przepraszam wszystkich, których uraziło moje zaślepienie! 😄 tak się wbiły między żeńskie, że myślałem, że to jednak one! mam nadzieję, że kastracja będzie przebiegała bezobjawowo, jak nie to krzak out! Edytowane 22 Sierpnia 2024 przez szatan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 27 Sierpnia 2024 A jeszcze z innej beczki. Tym wszystko ok? Bo w porównaniu np do rośliny z trzeciego zdjęcia jakieś zacofane. 🙂 Pozdro! Aha, tamtym jaja oberwałem i puki co nie odrastają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 239 Napisano 27 Sierpnia 2024 @szatan na tą chwilę ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 30 Sierpnia 2024 tylko czemu to takie opóźnione w stosunku do reszty? albo mi się coś uroiło 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach