szatan 11 Napisano 20 Sierpnia @Mnich praktycznie tak, ale skubałem je konkretnie i "mikrovelle haze", do mikrofalowki i gotowe😉nasionka się pojawiły ale bez tragedii. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 20 Sierpnia Ja chyba jednak miałbym obawy... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 20 Sierpnia @Mnich dwa razy już to przeżyłem niestety, więc dam radę 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 20 Sierpnia @Mnich pewnie na bieżąco kastrowanie robił 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 20 Sierpnia @WymiataczMega dokładnie 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 20 Sierpnia nie chce Was straszyć, ale puki co te niby jajka zamieniają się w kwiatki i nowe listki 🙂 obserwacja trwa! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 22 Sierpnia (edytowane) to chyba były moje niespełnione marzenia, ale tak mnie te jaja omamiły 😉 urwałem to wszystko w jasną cholerę! JAJA!!! przepraszam wszystkich, których uraziło moje zaślepienie! 😄 tak się wbiły między żeńskie, że myślałem, że to jednak one! mam nadzieję, że kastracja będzie przebiegała bezobjawowo, jak nie to krzak out! Edytowane 22 Sierpnia przez szatan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 27 Sierpnia A jeszcze z innej beczki. Tym wszystko ok? Bo w porównaniu np do rośliny z trzeciego zdjęcia jakieś zacofane. 🙂 Pozdro! Aha, tamtym jaja oberwałem i puki co nie odrastają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 27 Sierpnia @szatan na tą chwilę ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 30 Sierpnia tylko czemu to takie opóźnione w stosunku do reszty? albo mi się coś uroiło 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach