szatan 11 Napisano 19 Sierpnia (edytowane) Tak jak w temacie! Proszę o ocenę. Pozdrawiam Edytowane 19 Sierpnia przez szatan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,416 Napisano 19 Sierpnia @szatan znowu chyba masz herme bo wcześniej miałeś chyba?, ty to szatan jakiś opętany 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 19 Sierpnia będę obserwował i dawał znać. za jakie grzechy? 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 19 Sierpnia To są jajca. Oby innych roślin nie zapyliły. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,416 Napisano 19 Sierpnia @WymiataczMega herma bo i włoski są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 19 Sierpnia @Tester zgadza się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 19 Sierpnia (edytowane) nie wiem co im jest, wilgotność do 60%, temperatura wysoka, bo upały na zewnątrz. max jaka tam jest to 29 i wtedy działają wiatraki wtłaczające i jeden wyrzuca powietrze (włączają się przy 28, 500m3/h mocy wiatraka) Edytowane 19 Sierpnia przez szatan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 19 Sierpnia Więcej coś o nich powiedz. Automaty czy sezonowe? Jakieś treningi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 19 Sierpnia (edytowane) sezonowe, dwa razy przycinane, parę łodyg złamane, bo za duże, do tego jest siatka i zaginałem jeśli chodzi o te powyżej, to tylko przycinane (purple punch od barneys farm) na dwa krzaki lampa 150W led, obok jeszcze 2 takie lampy Edytowane 19 Sierpnia przez szatan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano 19 Sierpnia @szatan na dwóch jajca wyszły? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 19 Sierpnia puki co chyba 2/9, 3 tydzien kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 20 Sierpnia Mowilem ze pestki od Barneys Fsrm hermia 🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,416 Napisano 20 Sierpnia @Boczelli to loteria @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 20 Sierpnia @Tester nie powiedział bym. Dużo zależy od genów i oczywiście stresu u roślin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 20 Sierpnia @Boczelli niestety, nie jestem aktywnym forumowiczem i nie widziałem, a szkoda. dziękuje za info @Tester szkoda @Boczelli staram się ich nie stresować jakoś mocno, no ale upały robią swoje będę obserwował, kastrował, informował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,416 Napisano 20 Sierpnia @Boczelli no od genów czasem się trafią takie a czasem takie, kto to kontroluje, pestki się tworzą podwykonawcy to robią i wyjebke mają producenci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 20 Sierpnia @Tester niezła lipa, nawet w tym segmencie. którzy producenci najbardziej rzetelni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,416 Napisano 20 Sierpnia @szatan każdy miał wpadki zdarza się każdemu ! to normalne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 20 Sierpnia @Tester a, że trafia na szatana to co zrobić, taka karma. będę kastrował i działał. mam już małe doświadczenie po poprzednich razach. doprowadziłem wszystko do końca, skubiąc w międzyczasie te hermy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 20 Sierpnia Trzymałeś do końca uprawy hermy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach