PolskiBelg 0 Napisano 19 Sierpnia Witam organizuję sobie pierwszego growboxa o wymiarach 90x90x180 chce w nim trzymać 2 doniczki z automatami , zakupiłem wentylator z mocą 187/m3 i się zastanawiam czy to nie za mało.Do tego będzie filtr 4 calowy węglowy.Dodaje zdjęcie mojego wentylatora @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 19 Sierpnia Ja mam do boxa 80x80 tyle co Ty teraz... U mnie się sprawdza. Ktoś kto bardziej ogarnia niech odpowie czy to wystarczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 19 Sierpnia @PolskiBelg lepiej wez ta wersje 125mm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 25 Sierpnia Ja mam w tym samym boksie mam wersję 6" od hydro mars i raczej skłaniał bym się tu tej wersji. Wersja 4" będzie chodzić na dużo wyższych obrotach i głośniej chodzić. Przy tym samym przepływie powietrza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach