Skocz do zawartości
kuzma

Automaty Ak47 i Blueberry Ledam 60W

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moja pierwsza przygoda. Box 45x45. Dziś wsadzone do ziemi i spryskane wodą. Czekam na rozwój sytuacji. Ziemia gotowe podłoże do kwiatów doniczkowych firmy westland. Nawóz mam zamówiony BIOBIZZ Outdoor Trypack. Liczę na waszą pomoc na dalszym etapie. 

IMG_20240818_195140623.jpg

IMG_20240818_200514284.jpg

Edytowane przez kuzma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@szamayo kurcze nie wiedziałem, nie będę już kombinował, jest to mój pierwszy raz i ogólnie traktuje to jako naukę, a następnym razem już mądrzejszy będę działał jak trzeba. Dzięki za sugestię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@kuzma ten try pack to trzeba było wziąć indoor nie outdoor, ziemie tez lepiej brac dedykowana do konopi bo w tej kwiatowej nie wiadomo co jest dodane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Adi_ejol Mam 😅. Czyli teraz nałożyć folie zrobić dziurki i spryskać jak już wcześniej spryskałem ziemię? Później spryskiwać tą folie  tylko tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@kuzma okrywasz folie pryskasz i nakładasz folie spowrotem. Chodzi o to zeby zrobić im taka al'a szklarenke i nie dopuścić do wysuszenia ziemi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blueberry już wychodzi, od razu wstawiać do boxa czy ściągnąć folie i dać jej trochę urosnąć?

IMG_20240821_121700137_HDR.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi